Το Μαρούσι απολαμβάνει “Αρχοντικό” ελληνικό φαγητό (pics)

Διαβάστε επίσης

Στην πιο… εταιρική περιοχή της Αττικής, στο Μαρούσι των αμέτρητων γραφείων και των δαιμονισμέων ρυθμών, το lunch break μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη, γευστική και ποιοτική απόδραση, όσο υπάρχει το “Αρχοντικό”.

Τα απλά πράγματα είναι και καλά, φαίνεται ότι είναι η φιλοσοφία του μαγαζιού. Ελληνικό φαγητό όπως το έχουμε μάθει και αγαπήσει. Χωρίς περίεργα ονόματα, χωρίς περίεργες εμφανίσεις και προσμίξειος, με χορταστικές μερίδες. Από μαγειρευτά μέχρι της ώρας, από μεζέδες για την όρεξη μέχρι πίτες, όλη η ελληνική κουζίνα και τα καλά της γης της στην απολαυστική επιλογή σαλατών.

Είναι αυτονόητο ότι το μαγαζί παρέχει και delivery το οποίο… δεν προλαβαίνει να πηγαινοέρχεται, όμως είναι πραγματικά κρίμα να μην έχεις λίγο χρόνο να ξεκλέψεις για να γευτείς επί τόπου τα καλά του. Ενα πανέμορφο εσωτερικό περιβάλλον που σε κάνει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το φαγητό σου, ένα μαγαζί που οι ντόπιοι προτιμνούν χρόνια αλλά και οι εργαζόμενοι σε μεγάλη ακτίνα έχουν καθιερώσει για να τρέφονται νόστιμα και σωστά.

 

 

INFO: https://www.toarxontiko1967.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάκης Καλούδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα