Το “Le Petit Bistro” στο Vracar είναι η κατάληξης της περιπλάνησης στο Βελιγράδι (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Βελιγράδι είναι ένας παρεξηγημένος τουριστικός προορισμός. Οχι διαφημισμένος, όχι φημισμένος, μα πολύ όμορφος για όσους το ξέρουν ή αποφασίσουν να το γνωρίσουν. Με κουλτούρα, με ιστορία, με ποτάμι που δίνει ευκαιρίες από κρουαζιέρα μέχρι πλωτά μαγαζιά, με τη Σκαρντάλια του κεφιού και με πολλά άλλα.

Το Vracar είναι μια περιοχή που έχει πολλές πρεσβείες και μουσεία. Αρα έχει λόγο επίσκεψης και έχει και στέκια για καλό φαγητό. Κι αν το ιστορικό “Frans” περισσότερο ενδείκνυται για βράδυ και για τοπική κουζίνα, υπάρχει κάπου το “Le Petit Bistro” για μια πιο φάνκι γευστική εκδοχή που ικανοποιεί κάθε όρεξη.

Ολοήμερο μαγαζί, με καφέδες και πρωινά, με σνακ αλλά και με μεγάλη ποικιλία πιάτων μεσογειακής κουζίνας σε πολύ νόστιμες εκδοχές. Ευχάριστο μέρος και ευχάριστες φάτσες, είναι ένα κέντρο συνάντησης που κρατάει μέχρι αργά το βράδι και για ποτάκια και μετατρέπεται σε ένα από τα αμέτρητα μπαράκια του Βελιγραδίου, οι Σέρβοι μας μοιάζουν απόλυτα στο κέφι και την όρεξη για διασκέδαση.

Το φαγητό του πάντως, αξίζει μια δοκιμή. Οκ, όταν πας στο εξωτερικό θα ψάξεις για τα ντόπια, στο Βελιγράδι θα φας τα περίφημα κεμπαπτσί, τα σουτζουκάκια για να το πούμε απλά που έχουν σε όλη την πρώην Γιουγκοσλαβία, θα φας και τα σάντουιτς του δρόμου με το ζεστό το κρέας, αλλά το “Le Petit Bistro” δικαιούται την ευκαιρία του, θα την απολαύσεις.

 

INFO: https://vracar.lepetitbistro.rs/en/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελευθερία Τσίρου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα