Στο Ηράκλειο “Η Αυλή” είναι μια ζεστή και φιλόξενη γευστική γωνιά (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Κρήτη και το καλό φαγητό είναι ταυτόσημα. Δύσκολα δε θα ικανοποιηθείς, αλλά πάντα και σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν κάποια στέκια που σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστός και πάνε την απόλαυση σε άλλο επίπεδο. Οπως καλή ώρα είναι “Η Αυλή” στο Ηράκλειο.

Μακριά από το πολύβουο κέντρο, σε ένα στενάκι που πρέπει να ξέρεις για να πας, ή να ακολουθείς αυτούς που ξέρουν και πάνε πολλοί από την πόλη εκεί για να φάνε καλά. Ενας πανέμορφος, απλός αλλά πολύ οικείος και ζεστός χώρος, μια οικογενειακή επιχείρηση που κατά κάποιο τρόπο σα μέλη της οικογένειας βλέπει και όλους τους πελάτες της.

Εχει κερδίσει ένα μεγάλο μέρος ξένων επισκεπτών του νησιού με τη φήμη να εξαπλώνεται στόμα με στόμα, έχει πιστούς Ηρακλειώτες που δε θέλουν να νιώθουν… τουρίστες στον τόπο τους βγαίνοντας για φαγητό. Το μενού έχει και κρεατικά και θαλασσινά, έχει τοπικούς μεζέδες όπως υπέροχα ντολμαδάκια, πίτες και ό,τι ορέγεσαι από Κρητική κουζίνα. Εχει και ανεπανάληπτα κεράσματα στο τέλος.

Μεγάλη και πληθωρική κάβα, με ίσως να είναι και κρίμα να πιεις κάτι άλλο πέρα από την τσικουδιά του που είναι… νέκταρ και όσο και να πιεις ξυπνάς το επόμενο πρωί σαν να είχες πιει νεράκι. Μπράβο πολλά στους ανθρώπους, πάντα έτσι.

 

INFO: https://mezedopoleio-i-ayli.webnode.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θανάσης Κοτσιμπός

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα