Ενα γευστικό στέκι με ποικιλία επιλογών στη Δράμα είναι το “Ροδόσταμο” (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε ειδυλλιακό τοπίο για τους καλούς καιρός, δίπλα σε τρεχούμενα νερά, αλλά και σε έναν μεγάλο χώρο για τις κρύες μέρες, που εμείς το γνωρίσαμε, το “Ροδόσταμο” είναι ένα σημείο αναφοράς για τη γεύση στην πόλη της Δράμας.

Είναι ένα μαγαζί με πολύ πλούσιο κατάλογο, στοιχείο που άλλους τους ικανοποιεί και άλλους τους κάνει επιφυλακτικούς. Εχει και μεζεδάκια έχει και κρεατικά, έχει και θαλασσινά και η αλήθεια είναι ότι μιλώντας για τα τελευταία οι γαρίδες που πήραμε ήταν εξαιρετικές σε γεύσεις.

Τα κρέατα που αποτέλεσαν την πλειοψηφία της παραγγελίας πραγματικά ξεπερνούσαν τον μέσο όρο, δεν ήταν απλά καλά, ήταν και πολύ νόστιμα και πολύ σωστά ψημένα. Νόστιμες αλοιφές με εντάσεις, σωστό σέρβις από ευγενικούς ανθρώπους, λίγο θορυβώδες το περιβάλλον αφού έχει πολύ κόσμο και αυτό είναι καλό, αλλά η διαρρύθμιση δε βοηθάει την εκτόνωση του ήχου.

Σίγουρα είναι ένα μαγαζί που τρως εγγυημένα καλά. Καλύπτει πολλά γούστα, άρα και για οικογένειες ή μεγάλες παρέες δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να μη βρει φαγητό του γούστου του.

INFO: https://www.facebook.com/rodostamo.taverna/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελένη Καλογήρου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα