Η “Red Jane” στα Χανιά άλλαξε όσα ξέρατε για τους φούρνους και ξεπέρασε τα σύνορα (pics)

Διαβάστε επίσης

Αν δε σε πάρουν οι μυρωδιές, που θα σε πάρουν δηλαδή ή δε δεις κόσμο να μπαινοβγαίνει, που θα δεις κι απ’ αυτόν, τότε σίγουρα θα προσπεράσεις το παλιό εργοστάσιο με την εικόνα εγκατάλειψης. Επειδή όμως κάτι από τα παραπάνω θα συμβεί, αν δεν το ξέρεις δηλαδή οπότε θα πας καρφί εκεί χωρίς παροτρύνσεις, τότε η “Red Jane” θα σε έλξει και θα σε τραβήξει κοντά της για πάντα.

Σε ένα σκηνικό που εσκεμμένα θυμίζει έκθεση μοντέρνας τέχνης, οι άνθρωποι κάνουν την τέχνη της ζύμης. Από ψωμί μέχρι σφολιάτες, από κρουασάν μέχρι σάντουιτς, η “Red Jane” είναι ταυτόσημη με υψηλής ποιότητας αρτοσκευάσματα και λαχταριστές γεύσεις και μυρωδιές.

Ναι στα Χανιά της περίφημης κρητικής κουζίνας, της περίφημης μπουγάτσας, της χανιώτικης τούρτας και άλλων πολλών, μπορεί να γίνει γευστικό σημείο αναφοράς ένας φούρνος. Και έγινε. Δοκιμάστε διαφορετικά ψωμιά και φτιάξτε ένα ποτ πουρί λιχουδιάς για πρωινό, αλμυρών και γλυκών.

Πέρα από τη μελέτη συνταγών και τις δοκιμές πριν τα βγάλουν στον κόσμο του, οι άνθρωποι που την ψάχνουν και με το παραπάνω έχουν κρητικές πρώτες ύλες και… παγκόσμιες ιδέες. Το προϊόν σήμα κατατεθέν τους, πέρα από τα ψωμιά είναι το κρουασάν αμυγδάλου αλλά αυτό μάλλον… αδικεί πολλά άλλα από τα λαχταριστά τους εδέσματα.

 

INFO: https://www.redjaneproject.com/

https://www.instagram.com/redjaneproject

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μανώλης Περράκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα