Το “Στέκι του Μωριά” είναι και στέκι των καλοφαγάδων (pics)

Διαβάστε επίσης

Στην πανέμορφη Πελοπόννησο με τα τοπία που σε μαγεύουν και σε εκπλήσσουν ενίοτε με τις εναλλαγές τους, υπάρχουν κρυμμένα εστιατόρια και ταβέρνες και πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή σου. Οπως είναι το “Στέκι του Μωριά”, όχι μακριά από την Τρίπολη και περιτρυγιρισμένο από άλλα πιο “εμπορικά” και τουριστικά χωριά της περιοχής.

Ενα μαγαζί που εκπέμπει παράδοση, κλάση και αρχοντιά από το παρουσιαστικό του κιόλας και όλα αυτά τα εδραιώνει με το καταπλκηκτικό φαγητό του και όχι μόνο κρέατα που λογικά περιμένεις να βρεις σε ποικιλία και ποιότητα, αλλά και με πολλές άλλες λιχουδιές.

Η φαντασία και το μεράκι φαίνεται από τον κατάλογο, όσα περιέχει δηλαδή αυτός και δείχνουν ότι το “βασανίζουν” για ό,τι παρουσιάσουν και για  πώς θα κάνουν απλές ελληνικές γεύσεις να μοιάζουν λίγο διαφορετικές και να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τη γεύση τους.

Οσο για τα κρεατικά είναι πραγματικά το ιδανικό που μπορείς να περιμένεις. Μεγάλες μερίδες, άριστα μαγειρέματα, ψησίματα ακριβώς στο γούστο του πελάτη και όπως τα παραγγέλνει, συνοδείες επίσης νόστιμες και μαζί με τους υπέροχους χώρους και τα χαμογελαστά πρόσωπα,  μια φίνα εμπειρία. Σε… πολυσύχναστες μέρες, καλό είναι να έχει προηγηθεί συνεννόηση για να μη μείνετε με την όρεξη, το μαγαζί έχει πολύ και φανατικό κοινό.

 

INFO: https://www.instagram.com/to_steki_tou_moria/

https://www.facebook.com/tostekitoumoria

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρήστος Λιακόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα