Ο “Last Butler” της Ρόδου είναι ένα ποτάδικο σημείο αναφοράς (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Ρόδος είναι νησί… 12μηνο, αφού πέρα από την πολύμηνη σεζόν με τουρίστες από όλον τον κόσμο, είναι και μια μεγάλη ζωντανή πόλη το υπόλοιπο του χρόνου. Λογικό είναι όχι απλά να έχει κάθε λογής μαγαζιά ανοιχτά συνέχεια, αλλά κάποια από αυτά να στέκουν σε επίπεδα που θα τα έβαζαν σε όποια πιάτσα του πλανήτη. Οπως το ποτάδικο “Last Butler” που είναι ένα στέκι πολύ υχψηλών προδιαγραφών.

Στημένο σε ένα σκηνικό αρχών περασμένου αιώνα, καταφέρνει να σε βάλει σε ταινία γουέστερν, σα να περιμένεις να κάτσει δίπλα σου ο Τζον Γουέιν, να γίνει παρεξήγηση που θα βγουν πιστόλια, να μαήσουν καπνό και άλλα τέτοια. Με την επισήμανση βέβαια ότι το μαγαζί αστράφτει από καθαριότητα, έχει εξαιρετικό φωτισμό που του δίνει μια μεγαλοπρέπεια και νιώθεις την πολυτέλεια που επιζητάς σε ένα καθαρό ποτάδικο.

Η κάβα είναι πλούσια και με μεγάλη γκάμα ποτών. Από προσιτά μέχρι σπάνια, από πολλές παραγωγές, από χώρες. Είναι επίσης σερβιριζόμενη από καταρτισμένο προσωπικό που με χαμόγελο και υπομονή σου εξηγεί ό,τι θέλεις να καταλάβεις είτε για προέλευση φωτών είτε για σύνθεση κοκτέιλ. Και όλα αυτά, συνοδεύονται από πολύ νόστιμα φαγητά από το πρωί πλέον, μέχρι να περάσει η μέρα… μασουλώντας και να φτάσει η ώρα των ποτών, συνοδευόμενα από πολύ ψαγμένες και ανεβαστικές μουσικές επιλογές.

 

INFO: https://www.thelastbutler.com/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Βαγγέλης Γεωργιάδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα