Ο μεζές φλερτάρει με το… γκουρμέ στο “Ραφίκι” στον Βοτανικό (pics)

Διαβάστε επίσης

Το σκηνικό στον Βοτανικό έτσι κι αλλιώς έχει αποκτήσει σουρεάλ διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Με τα συνεργεία, τις βιοτεχνίες, να μπλέκονται με τα μαγαζάκια που φυτρώνουν παντού και αποτελούν το στέκι νεολαίας, αλλά και όχι μόνο αυτής. Το “Ραφίκι” έρχεται να συνταχθεί με αυτό το μωσαϊκό και να τολμήσει να μπλέξει τον μεζέ με το γκουρμέ φτιάχνοντας ένα λαχταριστό αποτέλεσμα.

Για να μην παρεξηγηθεί το μαγαζί, όταν λέμε γκουρμέ με φανταστείτε τίποτα εξωτικά και περίεργα, απλά ο μεζές δεν είναι δοσμένος με την πιο απλή μορφή του που μπορεί να τον ξέρουμε ή να τον φανταζόμαστε.

Οι αγνές ελληνικές πρώτες ύλες, με βάση τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, και από ‘κει και πέρα οι συνοδείες ή οι παρασκευές να μπλέκουν και λίγο τις εξωτικές παραλλαγές τους. Θα βρεις από mac and cheese με καπνιστό σύγκλινο μέχρι καπνιστό μπακαλιάρο σε ταρτάρ με κάτι ονειρεμένες σάλτσες, θα βρεις διάφορες συνοδείες με βάση ασυνήθιστα υλικά που ψάχνουν όλες τις αγορές της πόλης για να τα βρουν και οι συνδυασμοί στο τέλος σε συναρπάζουν.

Ολα αυτά στο πλέον απλό και ανεπιτήδευτο περιβάλλον, σε όμορφο και χαμογελαστό σέρβις και σε λογικές τιμές, έχουν κάνει αυτόν τον γευστικό καφενέ προορισμό όλο και περισσότερων ανθρώπων.

INFO: https://www.facebook.com/people/%CE%A1%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%BA%CE%B9/100063532121741/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αιμιλία Ηλιοπούλου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα