Η σοκολάτα και το παγωτό γίνονται έργα τέχνης στη “Μona Lisa” στην Αδριανού (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε περιοχή που “πιάνουν”… τα πάντα με τόσα εκατομμύρια περαστικών, στην Αδριανού στο Μοναστηράκι, η “Mona Lisa” δεν ήθελε να είναι ένα ακόμα μαγαζί, αλλά σημείο αναφοράς. Κάπως έτσι έχει προκύψει ένα “μουσείο” σοκολάτας, που ο κόσμος και τα πιτσιρίκια μπορούν να δουν από τη διαδικασία παρασκευής, μέχρι να γευτούν τα πολύ ποιοτικά παγωτά του χώρου.

Το σκηνικό ξεφεύγει πολύ από ένα απλό ζαχαροπλαστείο, φέρνει λίγο σε… μουσείο, εξ ου μάλλον και η Μόνα Λίζα της ονομασίας αλλά και ο πίνακας που κοσμεί μεταξύ πολλών άλλων τους τοίχους. Υπάρχει απεριόριστη ποικιλία λιχουδιών, από βάφλες, ξυλάκια, τόπινγκς, αμέτρητες επιλογές σοκολάτας κάθε χρώματος και γεύσης, μα τα παγωτά του είναι το κάτι άλλο.

Με πραγματική γεύση, αυτή που σου γεμίζει το στόμα και σε χορταίνει όχι… αφρός τυποποιημένο πράγμα, μπορεί να πληρώνεις τη μερίδα κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο, αλλά πραγματικά αξίζει κάθε μπουκιά και κάθε σεντς. Υπάρχει φαντασία στις γεύσεις και κυρίως πιστότητα, αυτό που γράφει το ταμπελάκι, αυτό θα γευτείς. Μαγαζάρα σε εμπορικό σημείο που δεν στηρίχτηκε εκεί για να… ξεπετάξει πελάτες, μα τους σέβεται και τους ικανοποιεί όλους.

INFO: https://www.instagram.com/monalisa.experience/?hl=el

https://www.facebook.com/monalisa.experience/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μαρία Γεωργίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα