Στις μαγικές Πρέσπες “Η Συντροφιά” στους Ψαράδες μένει αξέχαστη (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενας από τους φυσικούς θησαυρούς της χώρας μας είναι οι Πρέσπες και η επίσκεψη και εξερεύνηση εκεί μια αλησμόνητη εμπειρία. Το χωριό Ψαράδες, το απάγγιο των ψαράδων της περιοχής σε ταξιδεύει, σου δίνει επιλογές σε κάνει να νιώσεις τη ζεστασιά και τη φιλοξενία τους και στη “Συντροφιά” να γευτείς εξαιρετικούς μεζέδες και φαγητά.

Αν και παραλίμνιο μαγαζί, το κρέας και το ψάρι στέκουν ισάξια στις επιλογές και είναι τα πάντα πεντανόστιμα. Οι δε μεζέδες καταπληκτικοί, τυχεροί όσοι μένουν… από πάνω ακριβώς που υπάρχει και ξενώνας, να μπορούν να αράξουν με τις ώρες να τρώνε και να πίνουν και να έχουν στα δυο λεπτά το κρεβάτι τους.

Η ταβέρνα βέβαια, ψαροταβέρνα συστήνεται. Και ό,τι κι αν έχεις κατά νου να φας, ό,τι κι αν σου αρέσει, αν δεν φας γριβάδι δίπλα στην Πρέσπα τότε… τζάμπα τα χιλιόμετρα. Τηγανητό γριβάδι είναι το Myst του μαγαζιού, ένα από αυτά μάλλον γιατί είναι πολλά τα νόστιμα. Τα σουτζουκάκια όνειρο, οι γίγαντες αξέχαστοι όπως και μια πιπερόπιτα στα ορεκτικά και όλα από ευχάριστους ανθρώπους που περισσότερο σαν φιλοξενούμενο σε αντιμετωπίζουν παρά σαν πελάτη.

Μια μυστηριακή ατμόσφαιρα στη γαλήνη της λίμνης, ένα υπέροχο τοπίο και ένα ξεχωριστό φιλόξενο μέρος με εξαιρετική κουζίνα που σε ικανοποιεί στο έπακρο.

 

INFO: https://syntrofia-prespes.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ηλίας Ταχιρίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα