Στην “Μπατζίνα” συγκεντρώνουν τα εκλεκτά προϊόντα όλης της χώρας (pics)

Διαβάστε επίσης

Το όνομα είναι λαχταριστό, για όσους αρέσουν οι πίτες η μπατζίνα είναι μια ξεχωριστή τεχνική και γεύση, μα στην περίπτωσή μας είναι και… παραπλανητικό. Το παντοπωλείο “Μπατζίνα” στο πολύβουο Κουκάκι δεν περιορίζεται σε πίτες, μα έχει όλης της χώρας τα καλά. Απλά τις πίτες τις ψάχνει όσο δεν πάει άλλο και μπορείς εκεί να βρεις πολλές που θα σου ανοίξουν… νέους ορίζοντες.

Η στυνταγή είναι απλή και η επιτυχία το ίδιο ορισμένες φορές. Σε μια εποχή που έχουν γεμίσει τα παντοπωλεία τις μεγάλες πόλεις και τα προϊόντα μπορείς να τα βρίσκεις και από το διαδίκτυο, στη “Μπατζίνα” παίρνουν δρόμους, εκθέσεις και όπου μπορούν να τα βρίσκουν από κοντά, να τα δοκιμάζουν, να αποφασίζουν τι θα βάλουν στο μαγαζί τους.

Στο μαγαζάκι αυτό εκτός του ότι σου ανοίγει η όρεξη για… όλα μπαίνοντας μέσα, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν αρχίζεις να χαζεύεις με προσοχή τα ράφια. Υπάρχουν φυσικά προϊόντα ευρείας καταναάλωσης, όπως λάδια, ελιές και άλλα τέτοια που είναι must για τους πολλούς τουρίστες που περνούν από την περιοχή, αλλά υπάρχουν και ένα σωρό “ψαγμένες” ετικέτες από όλη τη χώρα.

 

Μικροί παραγωγοί βρίσκουν μια φιλόξενη γωνιά στη “Μπατζίνα” και η παρουσία τους εκεί είναι εγγύηση ποιότητα του προϊόντος τους. Διότι όπως είπαμε σε αυτό το μαγαζί πρώτα ψάχνουν, τσεκάρουν και μετά… υποδέχονται πράγματα για να τα βρεις εσύ και να τα αγοράσεις.

INFO: https://www.facebook.com/batzinapantopwleio

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Σταύρος Δάβαρης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα