Η Κάλυμνος έχει το γευστικό στέκι της στον “Μπακαλόγατο” (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Κάλυμνος των χρωμάτων που σου φτιάχνει τη διάθεση από το λιμάνι κιόλας, η πανέμορφη Κάλυμνος με τα υπέροχα μέρη που κρατάει αντιστάσεις στον μαζικό τουρισμό και ελκύει κλασάτους και ψαγμένους, είναι ένα νησί που έχει ζωή και το χειμώνα, όχι τρελά πράγματα, αλλά δε θα… κάνεις και χαρακίρι. Ο “Μπακαλόγατος” είναι μια σταθερή και σίγουρη γευστική λύση, μαζί με τις γεύσεις έχει και κέφι.

Στο κέντρο του… κέντρου του νησιού, στο λιμάνι και σε ένα όμορφο στενό, το μαγαζί αυτό έχει πάει ένα βήμα παραπέρα από το κλασικόπ νησιώτικο μεζεδοπωλείο, περιαματίζεται με γεύσεις λίγο πιο προχωρημένες και καλά κάνει, αφού το αποτέλεσμα είναι φανταστικό.

Το μενού έχει απ’ όλα, κρεατικά και ψαρικά δηλαδή μαζί με διάφορα μεζεδάκια και έχει και πιο… κυρίως πιάτα και όχι μόνο μεζέδες. Από καρπάτσια και σεβίτσε μέχρι καλές κοιπές κρεάτων, γευστικά υλικά και νόστιμα μαγειρεμένα, σε ένα όμορφο μαγαζί, παρεΐστικο το οποίο από όσο μας είπαν ντόπιοιυ γίνεται συχνά και το επίκεντρο διασκέδασης ακόμα και με ζωντανές μουσικές βραδιές.

 

INFO: https://www.facebook.com/sakismpakalogatos/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Αργυρόγλου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα