Το “Κύτταρο” στην Καλαμάτα είναι γεμάτο ροκ, μπίρες και ουίσκι (pics)

Διαβάστε επίσης

Υπάρχουν ροκ μπαρ που έτσι χαρακτηρίζονται επειδή είναι λίγο… ελκυστική η ταμπέλα, υπάρχει και το “Κύτταρο” στην Καλαμάτα που παίζει να είναι και το πιο χαρακτηριστικό ροκ μπαρ της χώρας όλης. Ψαγμένο όσο δεν πάει άλλο από τους ανθρώπους που το εμπνεύστηκαν, το άνοιξαν και το συντηρούν και με τα βασικά συστατικά στην εντέλεια. Ροκ ακούσματα, μπίρες και καθαρά ποτά.

Το μαγαζί αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… μουσείο. Η συλλογή από μπύρες ξεπερνάει πολλών τη φαντασία, χωρίς να πηγαίνουν πίσω και τα ουίσκι. Γενικά αυτά που μπορείς να βρεις στον κατάλογό του, είναι λόγος επίσκεψης και από μακριά. Σίγουρα όμως είναι λόγος για να το κάνεις στέκι σου, αν είσαι και λάτρης της καλής ροκ μουσικής.

Κακά τα ψέματα, είναι… αμαρτία σε αυτό το μαγαζί να πεις απλά θα πάω να πιω ένα ποτάκι και να ακούσω μουσική. Αν σου αρέσει να ψάχνεσαι με τα ποτά, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι είσαι πότης, αξίζει να ψαχτείς από πριν στην ιστοσελίδα του, να πας έχοντας επιλέξει συνδυασμούς για δοκιμές, να κάνεις βραδιές γευσιγνωσίας, μία ουίσκι, μια μπύρες, άλλες τα κοκτέιλ του και να ανεβάσει ψηλά το επίπεδο, πάντα με εξαιρετικά ακούσματα.

 

INFO: https://www.kyttarorockbar.gr/

https://www.facebook.com/kyttarorockbar/?locale=el_GR

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελενα Σερέτη

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα