Η Χαλκιδική είναι πάντα ωραία και ο “Ζάχος” λόγος να την επισκέπτεσαι (pics)

Διαβάστε επίσης

Το αν… έχει η δεν έχει σαν τη Χαλκιδική θα παραμένει ένα από τα ωραία ερωτήματα διαχρονικά στην Ελλάδα. Οπως πανέμορφη θα παραμείνει η Χαλκιδική και πολυσύχναστη και με λόγους επισκέψεων όχι μόνο τις ζεστές μέρες. Ναι, υπάρχει και Χαλκιδική πιο μακριά από τις παραλίες και στο Κασσανδρινό στο πρώτο πόδι υπάρχει ο “Ζάχος” για να εκδράμεις με κάθε ευκαιρία.

Ξεκινώντας λοιπόν από το ενδιαφέρον της ορεινής Χαλκιδικής, εντάξει μη φανταστείτε και τα ψηλά βουνά, η παραλία της Φούρκας δεν απέχει και πολύ, μπαίνοντας στον Ζάχο τα ενδιαφέροντα όλο και αυξάνονται. Ενα ωραίο διαρρυθμισμένο οίκημα με άνετους χώρους και κρέατα ντόπια ψημένα και μαγειρεμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η επιχείρηση κρατάει το οικογενειακό, με την έννοια ότι κι εσένα που πας εκεί σαν οικογένεια σε βλέπει και σε περιποιείται, όχι σαν τον περαστικό που θα τους αφήσεις τα λεφτά σου. Μεγάλες μερίδες, καλό σέρβις, νόστιμα τα καλοψημένα φαγητά και τι άλλο να ζητήσεις.

Υπάρχουν νόστιμα ορεκτικά, κλασικά ελληνικά και όχι πάρα πολλά για να μη σε παρασύρουν και γεμίσεις το στομάχι, υπάρχουν σαλάτες με φαντασία γευστικές και μεγάλες και μετά τα κρέατα. Από σούβλες, σχάρες, τηγάνια, έχει ξεχωριστές κοπές, έχει ποικιλίες, έχει προσαρμοστεί στη σύγχρονη κρεατοφαγία, ακολουθεί την εποχή, αλλά ποτέ δεν αρνείται την παλιά καλή, παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/ozaxos/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Καρράς

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα