Ο “Θαμών” δίνει άλλη μαγειρική διάσταση στα ηπειρώτικα προϊόντα (pics)

Διαβάστε επίσης

“Χωράει” το γκουρμέ στην παράδοση; Μια χαρά χωράει και όποιος έχει αμφιβολίες, δεν έχει παρά να πάει στον “Θαμών” στα Γιάννενα. Ετσι κι αλλιώς αξίζει να πας εκεί, ακόμα και αν οι αναζητήσεις σου είναι απλά στο να φας κάτι διαφορετικό, ελληνικό και νόστιμο.

Το… συγκρατημένα πολυτελές αυτό μαγαζί το παίδεψε και έβαλε κλασικές ηπειρώτικες συνταγές και προϊόντα στις πιο προχωρημένες εκδοχές τους. Ψαγμένο μαγαζί από το διάκοσμο και το στήσιμό του κιόλας, μίνιμαλ κυριλέ, χωρίς ακρότητες, να νιώθεις όμορφα και άνετα χωρίς όμως να είναι ο διάκοσμος αυτός που θα σου αποσπάσει την προσοχή από το κυρίως ζητούμενο, το φαγητό.

Θα βρεις τραχανάδες, θα βρεις πέστροφες, θα βρεις χόρτα και τυριά της περιοχής και θα τα βρεις συνδυασμένα σε πιάτα που θα σε ταξιδέψουν και θα θέλεις να τα ξαναδοκιμάσεις. Από την παρασκευή μέχρι την παρουσίαση όλα διαφέρουν, σίγουρα δεν έχει πάει σε ένα απλό ταβερνάκι σίγουρα όμως δεν έχεις πάει και σε… μοριακές κουζίνες. Ο συνδυασμός είναι απόλυτα ισορροπημένος και τα Γιάννενα έχουν αποκτήσει ένα στέκι ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

 

INFo: https://www.thamon.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μηνάς Γκίκας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα