Στου Ψυρρή το “Boo” σε γοητεύει με το στιλ του και σε ταξιδεύει με τα κοκτέιλ του (pics)

Διαβάστε επίσης

Μια πολυσυλλεκτική γειτονιά της Αθήνας με κάθε είδους διασκέδαση σαν του Ψυρρή, έχει και κάποια μαγαζιά που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν. Το “Boo” είναι ένα coctail bar με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα, ένα στιλ που σε τραβάει από την αρχή και σε καθηλώνει στη συνέχεια με όσα προσφέρει.

Ο ορισμός του παρεΐστικου μαγαζιού, ο ορισμός του ποιοτικού ποτού και του ψαγμένου καταλόγου, ο ορισμός του όμορφα εκκεντρικού διάκοσμου, όλα αυτά μαζί κάνουν ένα μαγαζί στέκι, πολυσύχναστο και σημείο αναφοράς.

Οι επιλογές είναι πολλές όλη τη μέρα, αφού υπάρχουν και προσεγμένα σνακ και πιάτα, υπάρχουν λύσεις για κάθε ώρα και όρεξη, αλλά μετά το… σούρουπο είναι το φόρτε του με τα ποτά. Τα κοκτέιλ χωρίς να αρνούνται τις παραδοσιακές συνταγές έχουν και πολλούς ευφάνταστους συνδυασμούς, τα ποτά είναι γενναία σε δόσεις και πεντακάθαρα, απολαυστικά.

Αξιοσημείωτες είναι και οι μουσικές επιλογές του, ιδανικές για να σε διασκεδάζουν χωρίς να σε… τσιτώνουν, μια καλή ισορροπία του χαλαρού μπαρ και όχι κάποιου κλαμπ με εντάσεις. Ολα μετρημένα στα όρια της απόλαυσης, όλα προσεγμένα σε ένα στιλ που θυμίζει και λίγο… Γκαουντί και σίγουρα διαφέρει και ξεχωρίζει.

 

INFO: https://www.facebook.com/boocafebar/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ηλίας Αντύπας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα