Η “Urbana” έκανε τη Μεγαλόπολη γαστρονομικό προορισμό (pics)

Διαβάστε επίσης

Με δυσπιστία δεχτήκαμε την πρόσκληση για φαγητό στη Μεγαλόπολη. Αχαρη πόλη για τουριστικούς λόγους, βιομηχανική θα την έλεγες, αλλά στη ζωή δεν πρέπει να έχεις προκαταλήψεις. Διότι αν έχεις, χάνεις σπάνιες ευκαιρίες σαν την “Urbana” ένα μαγαζί που σε αφήνει… με το στόμα ανοιχτό.

Το στήσιμο του μαγαζιού, σε έναν χώρο σαν παλιό εργοστάσιο, σε ταξιδεύει σε εμπορικό δρόμο μεγάλης μητρόπολης. Απλά εντυπωσιακό, χωρίς όμως υπερβολές και κιτς στοιχεία, ωραίο, μοντέρνο, άνετο ευχάριστο. Το μενού συνεχίζει τις μεγάλες εκπλήξειες, ευχάριστες όλες μέχρι τέλους.

Το μαγαζί είναι alla day, αν και εμείς πήγαμε αυστηρά για φαγητό. Ολα τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, από τραχανά μέχρι προβατίνα, σε εμπνευσμένες μοντέρνες συνταγές, με φινετσάτα ονόματα, συνδυασμούς που σου εξιτάρουν την περιέργεια και εν τέλει σου ικανοποιούν τη γεύση και την όρεξη.

Γεύσεις που έχουν καταφέρει να τις κρατήσουν προσιτές σε ουρανίσκους που δε θέλουν περίεργους πειραματισμούς, αλλά τις έχουν απογειώσει ως προς την εμφάνιση, την ετοιμασία και το συνολικό αποτέλεσμα. Κι επειδή κάθε καλό γεύμα τελειώνει και με ένα ωραίο ποτό, υπάρχουν εξίσου νόστιμα και εμπνευσμένα κοκτέιλ για να ολοκληρώσουν μια πραγματικά γευστική εμπειρία που κάνει τη Μεγαλόπολη προορισμό για καλό φαγητό στην “Urbana”.

 

INFO: https://www.facebook.com/urbanamegalopolis/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τίμος Λαδέας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα