Η “Ταϊλάνδη” είναι… δίπλα μας, στα Μελίσσια όπου τρως καλά και διασκεδάζεις (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Ταϊλανδέζικη κουζίνα μπορεί να είναι και η πιο μερακλίδικη της Ασίας. Πικάντικη, με μεζέδες, όχι ελαφριά, ξεχωριστή, ιδιαίτερη και νόστιμη ειδικά αν την τρως φτιαγμένη από γνώστες. Η “Ταϊλάνδη” είναι ένα πολύ πετυχημένο κόνσεπτ στα Μελίσσια. Το πιο απλό όνομα που θα μπορούσε για να καταλάβεις, ντιζάιν σα να είσαι στους δρόμους της Μπανγκόγκ, φαγητά χαρακτηριστικά και πεντανόστιμα και κέφι μπόλικο και αβίσταο.

Φώτα λαμπερά, χρώματα, σκαμπουδάκια, απλές καρέκλες, μια… παιδική χαρά όλα για νασ σου φτιάξουν το κέφι πριν αρχίσεις το γευστικό σου ταξίδι. Με γνωστές συνταγές της Ταϊλάνδης, αλλά και με άγνωστες που δύσκολα φεύγουν εκτός χώρας και που με χαρά και ωραίο τρόπο σου γνωρίζουν και σου προτείνουν στο μαγαζί.

Η ποικλία ατελείωτη, είπαμε η Ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι μερακλίδικη και μεζεκλίδικη. Εχει ορεκτικά, πολλά ορεκτικά που μπορείς να μείνεις με αυτά και να… σκάσεις, έχει σαλάτες πολύχρεωμες και περίεργες, έχει σούπες φυσικά και έχει και πολλά κυρίως πιάτα. Περί ορέξεως, τα πάντα υπάρχουν.

Κι επειδή είπαμε ότι το κέφι φτιάχνει από νωρίς, υπάρχει τοπική μουσικούλα, υπάρχουν και ιβέντς με καραόκε, αλλά υπάρχουν και εξωτικά κοκτέιλ για να συνεχίσεις μετά το φαγητό και να μη σου κάνει όρεξη να φύγεις.

 

INFO: https://www.facebook.com/tailandi.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μηνάς Γεράρδος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα