Το “Γιόμα” είναι το μοντέρνο συνοικιακό μεζεδοπωλείο που σε γοητεύει (pics)

Διαβάστε επίσης

Το τυχαίο πέρασμα από την περιοχή ξύπνησες αναμνήσεις, έκανε επιτακτική την επίσκεψη και μόνο για… τιμή στο παρελθόν και τελικά έβαλε στη λίστα ένα πολύ γουστόζικο και νόστιμο μέρος για να γίνει στέκι. Το “Γιόμα” είναι πολύ κοντά στην Αγίου Δημητρίου, αλλά και πολύ… μακριά από τη φασαρία και την κίνηση αυτής και είναι ένα μεζεδοπωλείο που στέκεται από απλέ καθημερινές επισκέψεις μέχρι και για πιο επίσημες καταστάσεις.

Στο μαγαζάκι αυτό πηγαίναμε παλιά όταν ήταν ένα καταπληκτικό οικογενειακό ταβερνάκι με θαλασσινά και κρεατικά, στη συνέχεια έκλεισε και… χαθήκαμε μέχρι που ο δρόμος μας ξανάφερε και σίγουρα θα μας ξαναφέρει. Το στιλάκι έγινε πιο μοντέρνο στον χώρο, περιποιημένο, γουστόζικο και ξεφεύγει λίγο από το απλοϊκό ταβερνάκι αλλά δεν σε παραξενεύει. Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τα πιάτα.

Απλά ελληνικά μεζεδάκια με λίγο πιο φροντισμένη παρουσίαση ή και παρασκευή, νόστιμα και καλομαγειρεμένα, με ικανοποιητική ποικιλία για παρέες να βάλουν και στη μέση και να περάσεις όμορφα, χορταίνοντας, απολαμβάνοντας γεύσεις και πληρώνοντας πολύ λογικά. Το στιλ του μαγαζιού είναι χαλαρό, το σέρβις και η εξυπηρέτηση φιλικότατα σε παρεΐστικο στιλ και το “Γιόμα” είναι μια πολύ καλή επιλογή για την ευρύτερη περιοχή. Ο έξω χώρος πιο… γοητευτικός, αλλά και μέσα υπάρχει άνεση, καθαρή ατμόσφαιρα και περνάς εξίσου καλά.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/giomamezedopoleio/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Φώτης Κανελλόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα