Στο Λιβάδι υπάρχει ο “Χρήστος” για να αποφύγεις τις… παγίδες και να απολαύσεις φαγητό (pics)

Διαβάστε επίσης

Στους άκρως τουριστικούς προορισμούς σαν την Αράχωβα υπάρχουν και… κίνδυνοι στα της εστίασης. Προφανώς και όχι σοβαροί, να πάθει η υγεία σου, αλλά να την πατήσεις και να στριμωχτείς κάπου, σε υποστείς… ξεπέτα και να μη φας καλά. Υπάρχουν πάντα φυσικά και οι σίγουρες λύσεις που δεν καταλαβαίνουν από πολυκοσμία και το μόνο που τους νοιάζει είναι η σωστή και νόστιμη εξυπηρέτηση. Οπως είναι ο “Χρήστος” στο Λιβάδι.

Αρκετά έξω από την Αράχωβα αλλά και αρκετά κοντά σε αυτήν, με άνεση πρόσβασης και παρακρίσματος και με ένα χώρο που από μόνος του θα αρκούσε να σε κρατήσει κοντά του για ώρες. Απλωσιά, θέα και πολύ ωραίο γούστο στον διάκοσμο. Για άλλα όμως πας εκεί και αυτά τα άλλα σε αφήνουν παραπάνω από ευχαριστημένο.

Τα κρέατα εννοείται ότι κυριαρχούν στο μενού, τόσο στους μεζέδες όσο και στα κυρίως. Είτε ψητά είτε μαγειρευτά είναι φτιαγμένα με τέχνη μάστορα και ικανοποιούν τόσο με την ποιότητά τους όσο και με την ποσότητά τους, αφού στον “Χρήστο” δεν υπάρχει οικονομία στις μερίδες.

Το ορεκτικά του είναι επίσης ικανοποιητικά σε ποικιλία και χωρίς να είναι τόσο πολλά ώστε να σε παρασύρουν και να κλείσεις τον χώρο για τα κυρίως. ΤΟ τηγανόψωμο δεσπόζει και δεν έχει γίνει άδικα διάσημο, οι σαλάτες νόστιμες και πλούσιες επίσης με αρκετά δικά τους ζαρζαβατικά και οι πατάτες σπιτικές, ακριβώς ό,τι λέει η λέξη.

Ο “Χρήστος” είναι μια σίγουρη και δοκιμασμένη λύση στην περιοχή σε βαθμό να μην ψάχνεις καν αλλού για φαγητό σε σύντομες εξορμήσεις σου στην περιοχή. Η δοκιμασμένη συνταγή που σε ικανοποιεί εξάλλου δεν υπάρχει λόγοα να αλλάζει.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/TabernaOXristos/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ηλίας Καραγκούνης

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα