O “Zohos” γεμίζει… πολυτέλεια τον ελληνικό μεζέ (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα ξενδοχοεία πολυτελεία “φοβίζουν” πολλούς ως προς την εστίαση. Θεωρούν ότι αν δεν είσαι ένοικος δωματίου δε μπορείς να προσεγγίσεις τους χώρους εστίασης ή θεωρούν ότι αν μπορείς δε θα μπορείς να αντέξεις τον λογαριασμό. Μύθοι και τα δύο, σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Οπως στου “Zohos”, στην καρδιά της Αθήνας και στον όμορφο κήπο του γκλαμουράτου “Electra Palace”.

Οσο κι αν δεν το φαντάζεται εύκολα κάποιος λοιπόν, στον Ζωχό για να το πούμε στο ελληνικό του θα βρεις ελληνικά μεζεδάκια με όμορφη εμφάνιση και ακόμα πιο όμορφη γεύση. Ακόμα και τα κυρίως πιάτα του είναι αμιγώς ελληνικές συνταγές με εκλεκτές πρώτες ύλες και όλα είναι μαγειρεμένα απλά ελληνικά, χωρίς εκκεντρικές πινελιές και περίεργες γεύσεις.

Το περιβάλλον είναι απλά πολυτελές, δε σε κάνει να νιώθειος άβολα σίγουρα όμως σε κάνει να νώθεις ότι δεν είσαι σε ένα απλό ταβερνάκι. Εϊναι ακριβώς αυτό που θέλει να υπηρετήσει ως στιλ αφού ο “Zohos” λειτουργεί από νωρίς μέχρι αργά για κάθε έιδους συναντήσεις, από επαγγελματικά ραντεβού η διαλλείμματα μέχρι παρέες και οικογένειες που θα πάρουν γεύμα ή δείπνο. Η απλά θα φάνε τα μεζεδάκια τους πίνοντας κάτι.

Ο καλός καιρός, που είναι ο κανόνς στην Αθήνα, αυξάνει την απόλαυση στον πανέμορφο κήπο που σε ιντριγκάρει ανάμεσα στα ψηλά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και το εσωτερικό ουδόλως χαλάει όλη την εμπειρία που παραμένει γευστική και αξιόλογη.

 

INFO: https://www.electrahotels.gr/el/hotels/electra-palace-athens/restaurants/zohos/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Κασιμάτης

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα