Στέκι κεφιού και γεύσης έχει γίνει το “Μουχαμπέτι” (pics)

Διαβάστε επίσης

Στην Θεσσαλονίκη των αμέτρητων μαγαζιών εστίασης και των επίσης αμέτρητων και απαιτητικών καλοφαγάδων θέλει έμπνευση για να κάνεις ένα σχετικά καινούργιο μαγαζί να σταθεί. Τα παιδιά στο “Μουχαμπέτι” την είχαν. Απέφυγαν τις υπερβολές, έδωσαν μια έμφαση στην ποντιακή κουζίνα, το είπαν “ρετσινάδικο” και έγινε η δουλειά. Τράβηξαν κόσμο και τον κράτησαν με τα υπέροχα μεζεδάκια και το μεγάλο κέφι τους.

Στους μεζέδες έχουν βάλει μια πινελιά λίγο πιο μοντέρνα στην παρουσίαση ορισμένων κλασικών, χωρίς να το παρακάνουν σε καμία περίπτωση με έχουν καταφέρει σε όλους, από τα πιο απλά και συνηθισμένα μεζεδάκια να έχουν μια ξεχωριστή και αξέχαστη γεύση. Προφανώς και έχουν πετύχει… μεζεκλή μάγειρα και έτσι το βασικό ζητούμενο που είναι το φαγητό, τραβάει κόσμο και κοσμάκη.

Εχουν όμως και μια πολύ ευχάριστη, πάλι χωρίς καμία υπερβολή ή ιδιαίτερη προσπάθεια. Το μαγαζί είναι με στιλ και διάκοσμο μιας απλής ταβέρνας, όμως, υπάρχουν χαρούμενοι και ευγενικοί άνθρωποι, χαμόγελα και καλή εξυπηρέτηση και έτσι φτιάχνεται ένα συνολικά καλό πακέτο υπηρεσιών.

Στο “Μουχαμπέτι” γίνονται και κάποια λάιβ που το… απογειώνουν, βρίσκεις πολύ νεαρόκοσμο αλλά και οικογένειες και παρέες μεγαλύτερων αφού το καλό φαγητό με το κρασάκι του ή το ουζάκι και το τσίπουρο τα κυνηφάνε πολλοί.

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091384782244

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ηλίας Θωμόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα