Η Ρόδος απολαμβάνει μεζέδες στο “Τσιπουράδικο της Βαλεντίνας” (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Ρόδος είναι ένα νησί… 12μηνο, έχει κανονική ζωή όλο το χρόνο και όχι μόνο όταν τη θυμούνται τα κανάλια για τις ορδές τουριστών από όλο τον κόσμο και φυσικά έχει και κάθε λογή μαγαζιά που ζητάει ο Ελληνας στην καθημερινότητά του. Βαθιά μέσα στην πόλη, υπάρχει “Το τσιπουράδικο της Βαλεντίνας” που με τον απλό και σίγουρο τρόπο, έχει γίνει συνηθισμένος προορισμός των Ροδιτών.

Αυτός ο τρόπος είναι το καλό φαγητό, μαζί με τη χαμογελαστή και καλή εξυπηρέτηση. Τα παιδιά προσφέρουν και τα δύο και αφού ήδη σου φτιάξει η διάθεση μπαίνοντας, νιώθοντας οικεία και δημιουργώντας προσμονή για κάτι καλό στη συνέχεια, αυτό δικαιώνεται και με το παραπάνω.

Φρεσκάδα, νοστιμιά, γεύση και ποικιλία είναι το τετράπτυχο που θα βρεις σίγουρα εκεί και μετά θα απολαύσεις. Τα ψαρικά έχουν την τιμητική τους και μάλιστα δύσκολα πράγματα όπως όστρακα και άλλα παρεμφερή, όλα περιποημένα και στην παρουσίαση εκτός από γευστικά. Υπάρχει δυνατή ποικιλία αποσταγμάτων, φυσικά και κρασάκι και ό,τι άλλο εμφιαλωμένο ζητήσεις.

Σίγουρη και σταθερή λύση, απόλυτα προσιτές τιμές και λες και καλά που είναι έτσι χωμένο μέσα στην πόλη για να κρατάει τους έτσι κι αλλιώς πολλούς δικούς του πελάτες που το ξέρουν και το απολαμβάνουν και να αποφύγει τις… περιέργειες των πολλών περαστικών.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/people/%CE%A4%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%92%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82/100037915556036/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ευτύχης Χανιωτάκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα