Το «Butter up» σύστησε το κρουασάν στη Θεσσαλονίκη (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι τόσο πολλά τα μέρη που μπορείς να βρει κρουασάν και μάλιστα καλά κρουασάν, που θέλει… κουράγιο να στήσεις μαγαζί μόνο για αυτό το είδος. Θέλει επίσης και αυτοπεποίθηση ότι θα προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Το Butter up τα είχε όλα αυτά και γι’ αυτό έχει γίνει αγαπημένο μαγαζί για πολύ κόσμο εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Είμαι από τους απόλυτους στο τι είναι καλό κρουσάν. Να μυρίζει και να γεύεσαι βούτυρο αλλά χωρίς να λιγώνει, να είναι τραγανό και όχι ξεροψημένο, μεγάλη διαφορά αυτή, απ’ έξω και να είναι αφράτο και μαστιχωτό από μέσα. Τα κρουασάν του Butter up δηλαδή.

Αφού το βασικό συστατικό είναι τέλειο, το μαγαζί… περνάει. Ελα όμως που έχει και πολλά άλλα να σου προσφέρει. Η δυνατότητα γεμίσεων, αλμυρών και γλυκών έχουν φαντασία και επίσης γεύση. Υπάρχουν στάνταρ, υπάρχει και το περιθώριο να διαλέξεις από τα υλικά που βλέπεις μπροστά σου.

Το τιραμισού και του σολωμού, είναι τα δικά μου αγαπημένα, χωρίς όμως κάποιο να… υστερεί. Θα το βρείτε κεντρικά κι αν κάπου μπερδευτείτε, η μυρωδιά του βούτυρου θα σας οδηγήσει.

 

INFO: https://butterup.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ηλίας Παπαγεωργίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα