Φαγητό σπιτικό και νόστιμο στην ταβέρνα “ΚωτσΑνΝίτσα” στη Μαλακάσα (pics)

Διαβάστε επίσης

Η “γνωριμία” μας με το μαγαζί τυχαία, από φίλους μετά από εξόρμηση στο adventure park, εκεί κοντά. Ευτυχής συγκυρία, αφού αφ’ ενός τη Μαλακάσα δεν την είχαμε ενταγμένη στα ενδιαφέροντα μέρη γαστρονομίας, αφ’ ετέρου σε αυτό το μαγαζί δε βρήκαμε το παραμικρό ψεγάδι.

Ενα πατρικό σπίτι που μετατράπηκε σε μαγαζί, οι εσωτερικοί χώροι και η αυλή, ο κήπος φιλοξενούν τα τραπέζια και μάλιστα με συγκεκριμένα ονόματα που έχουν τη σημειολογία τους και οι ιδιοκτήτες να μαγειρεύουν και να το κάνουν εξαιρετικά.

Αγνές, παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, άψογα μαγειρεμένες, με ελαφρές… πινελιές ορισμένες που σε καμία περίπτωση βέβαια δεν αλλάζουν τον χαρακτήρα του παραδοσιακού για να το περάσουν σε… γκουρμεδιές που δεν θα ταίριαζαν ούτε στην περιοχή ούτε στο ύφος του μαγαζιού.

Το μαγαζί έχει σταθερή πιστή πελατεία, φάνηκε η οικειότητα πολλών με τους ιδιοκτήτες, έχει όμως και τον απαραίτητο επαγγελματισμό σε σέρβις και φυσικά έχει ποικιλία και γεύσεις.

INFO: https://www.facebook.com/people/%CE%9A%CF%89%CF%84%CF%83%CE%91%CE%BD%CE%9D%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1/100054593132813/?locale=el_GR&paipv=0&eav=AfakqpxEflBgpPiI5SO-BEH_Cr9cqDxNVg27NwJpbCZsEVp2QUcssY_7aPPF245pjfk&_rdr

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Διονύσης Στάμου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα