Array

Μαζί θα kalopername

Διαβάστε επίσης

Ο,τι λέει το όνομά μας. Τόσο απλά, τόσο κατανοητά. Και επειδή η καλοπέραση θέλει παρέα, αυτή τη γωνιά του διαδικτύου θα την απολαύσουμε μαζί και θα τη μεγαλώσουμε μαζί.

Ο,τι λέει το όνομά μας. Δηλαδή μόνο τα καλά. Οχι, δε θέλουμε να μοιραστούμε άσχημες εμπειρίες. Σκοτούρες είναι αυτές. Θέλουμε να ξαναφέρνουμε στο μυαλό μας και να μοιραζόμαστε μεταξύ μας τα όμορφα.

Ο,τι λένε οι κατηγορίες που θα βρείτε με την εύκολη περιήγηση. Ακόμα και πράγματα που δεν υπάρχουν πια, αλλά είναι ριζωμένα στο μυαλό μας και τη θύμησή μας. Κι αυτά έχουν χώρο εδώ πέρα. Ο,τι μας έκανε να καλοπερνάμε.

Στο [email protected] σας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά, πλατύ χαμόγελο και διάθεση να οργανωθούμε. Ολοι μαζί, για να φτιάξουμε εδώ τη διάθεσή μας με όσα πραγματικά τη φτιάχνουν αυτή. Με αφήγηση των όμορφων αναμνήσεων και με φωτογραφίες για να το κάνουμε ακόμα πιο θελκτικό.

Κάθε γωνιά της χώρας και της γειτονιάς, κάθε γωνιά του κόσμου, κάθε γωνιά της καλοπέρασης, χωράει στην δική μας τη γωνιά του διαδικτύου. Kalopernao είναι η λέξη που γίνεται όλο και πιο αναγκαία και περιζήτητη στους πιεσμένους καιρούς που ζούμε. Ας την κάνουμε πραγματικότητα, με ταξίδια του μυαλού διαβάζοντας και μακάρι του κορμιού όποτε μπορούμε.

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα