«Ευ Παν» για φινέτσα, γεύση και ανεπιτήδευτη αριστοκρατία (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Θεσσαλονίκη είναι αγαπημένος προορισμός αν και δυστυχώς μόνο για επαγγελματικούς λόγους την επισκέπτομαι εδώ και χρόνια. Ευτυχώς υπάρχουν καλοί φίλοι και πάντα κάπου καλά έχουν να με πάνε.

Στο δρόμο για το «Ευ Παν» μου διηγήθηκαν την ιστορία για τα βασικά. Για την εταιρία που ασχολείται με την εμπορία τροφίμων και ποτών, με τη διαβεβαίωση των φίλων ότι όλα είναι ο ορισμός του εκλεκτού.

Για τον χώρο που πήραν κατάκεντρο μέσα στα Λαδάδικα και διαμόρφωσαν ένα παλιό κελάρι σε μια φινετσάτη, αριστοκρατική καλώς εννούμενη και χωρίς τίποτα επιτηδευμένο, ισπανική γωνιά.

Με πολύ ψάξιμο πριν φτάσουν σε ένα μενού, τόσο όσο, χωρίς καμία υπερβολή αλλά και χωρίς κάτι να σου λείπει, για να συνοδεύεις τα εκπληκτικά κρασιά που υποδέχονται.

Χωρίς πολλά λόγια. Ενθουσιάστηκα. Από την φινέτσα που αποπνέουν οι άνθρωποι και ο χώρος, τη βαθιά γνώση των κρασιών που στη μεταφέρουν, τις σωστές προτάσεις, τις άψογες γεύσεις. Εχω πάει πολλές φορές στην Ισπανία, έχω φάει σε παρόμοια μαγαζιά με ντόπιους και θεωρώ ότι μπορώ να διακρίνω γεύσεις και… ναι. «Ευ Παν», είναι λόγος από μόνο του για επίσκεψη στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη.

 

INFO: https://www.facebook.com/efpangreece/

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα