Οι μυημένοι του ουίσκι υποκλίνονται στο CV Distiller (pics)

Διαβάστε επίσης

Για όσους απλά αρέσκονται στο να απολαμβάνουν καθαρό ποτό σε όμορφη ατμόσφαιρα, το CV Distiller είναι ένας κεντρικός προορισμός που θα τους καλύψει.

Για όσους κάνουν κέφι να πειραματίζονται δοκιμάζοντας γεύσεις ποτών που δεν βρίσκουν εύκολα και παντού, το μαγαζί αυτό επίσης ενδείκνυται.

Για όσους είναι μυημένοι στην αναζήτηση του ποιοτικού οινοπνεύματος και κυρίως του ουίσκι, πέριξ του Χίλτον μάλλον βρίσκουν τον παράδεισό τους.

Αν δεν πας με ψαγμένη παρέα και επιχειρήσεις να βγάλεις μόνο σου άκρη θα… χαθείς. Μπορεί και να ζαλιστείς κοιτάζοντας καταλόγους με κάποιες τιμές ουίσκι που είναι από αυτά που λένε ότι αξίζει να κάνεις μια φορά στη ζωή σου.

Τα παιδιά όμως που δουλεύουν στο μαγαζί την ξέρουν τη δουλειά. Μπορούν να σε καθοδηγήσουν και να κάνουν απολαυστική και ενδιαφέρουσα την εμπειρία σου. Προσωπικά έχω φετίχ με τα γιαπωνέζικα ουίσκι κι εκεί μπορώ να τα απολαμβάνω και μάλιστα με δύσκολες ετικέτες.

Η γκάμα ποτών όμως είναι ατελείωτη, η ατμόσφαιρα και το προσωπικό σέβονται τον πελάτη, το CV είναι μια εγγυημένη πρόταση για έξοδο στην Αθήνα.

 

INFO: https://www.facebook.com/cvdistiller/?ref=page_internal

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Πολίτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα