Το Ritterburg φέρνει τις… Αλπεις στην Καισαριανή (pics)

Διαβάστε επίσης

Το αν είναι το καλύτερο γερμανικό στην Ελλάδα είναι μια… βαριά φράση που δεν θα την πω. Υπερβολή θα είναι από μόνη της αφού δεν έχω επισκεφτεί όλα τα γερμανικά στην Ελλάδα.

Το αν είναι γερμανικό εστιατόρια επίσης δεν το ξέρω, έχω πάει και στην Αυστρία και έχω φάει τέτοιο φαγητό. Πολύ το ζαλίσαμε όμως για ένα απλά εξαιρετικό εστιατόριο στο παλιό τέρμα της Καισαριανής, πάνω στη Λεωφόρο.

Ατμοσφαιρικός χώρος μέσα, εξαιρετικό το μικρό κηπάκι, όλα χρειάζονται κράτηση αφού το Ritterburg είναι παλιό μαγαζί με σταθερή μεγάλη πελατεία. Και το αξίζει. Είτε για να πειραματιστείς στην πολύ μεγάλη ποικιλία του από μπύρες είτε ακόμα καλύτερα για να σκάσεις στο καλό φαγητό.

Προσωπικό γούστο, τα σνίτσελ του στην κορυφή της λίστας. Θεϊκά, απλά έτσι. Νόστιμα και καλομαγειρεμένα, όσο και μεγάλα και δεν μπορείς να σταματήσεις. Αψογο το κότσι, εντυπωσιακά κάποια από τα λουκάνικα και διάφορες σαλάτες ας τις πούμε κεντροευρωπαϊκές, με πατάτες, λάχανα και πάει λέγοντας.

Ολα αυτά μέσα σε φιλική ατμόφαιρα που δε διαπραγματεύεται ο ιδιοκτήτης και υπηρετούν πιστά και αυθόρμητα όλα τα παιδιά του σέρβις. Ολα καλά, πολύ καλά και πολύ φαϊ και πολύ νόστιμα.

 

INFO: https://www.ritterburg.gr/beergarden/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέφανος Κεχαγιάς

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα