Veto για κάθε μέρα και Spentzas limited edition για τη διαφορά (pic)

Διαβάστε επίσης

Το «λαϊκό» ουζάκι μπορεί άνετα να σταθεί κάποιες φορές δίπλα σε ακριβά και διάσημα αποστάγματα. Τόσο σαν γεύση όσο και σαν παρουσίαση.

Η Λέσβος, έτσι λέγεται το νησί για να μην ξεχνιόμαστε Μυτιλήνη είναι η μεγάλη πόλη στο λιμάνι οκ;, έχει αμέτρητες ετικέτες του ποτού που είναι κατ’ εξοχήν δικό της. Πολλές δε φεύγουν καν από το νησί, αφού είναι μικρές παραγωγές, όλες έχουν τη χάρη τους, αφού το ουζάκι με καλή παρέα και μεζέ πάντα είναι γλυκόπιοτο.

Εχοντας κάνει… επιστήμη το ούζο, και τον μεζέ για να λέμε την αλήθεια και ψάξει και βρει πολλές ποικιλίες και μάρκες από όλη τη χώρα, βάζω πολύ ψηλά, ίσως στην κορυφή τα ούζα Σπέντζα. Με το Veto πιο γνωστό αφού είναι μεγαλύτερης παραγωγής και το Spentzas limited edition πιο… ψαγμένο.

Μια οικογενειακή επιχείρηση που επιμένει στην 100% απόσταξη, που έχει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα σε γεύση και αρώματα όπως προκύπτει διαβάζοντας. Με 46 βαθμούς… μπαρούτι, με συγκεκριμένη εποχή αρχές φθινοπώρου για την απόσταξη και συνολικά με ένα αποτέλεσμα ονειρεμένο.

Η συσκευασία του limited edition ενδείκνυται για ένα ξεχωριστό δώρο αν φυσικά ο παραλήπτης είναι λάτρης και ψαγμένος στο ούζο. Συνολικά τα προϊόντα όμως του Σπέντζα δύσκολα δέχονται συναγωνισμό… ουρανίσκου σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο ελληνικό ποτό.

INFO: http://www.ouzoveto.gr/#home

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στάθης Κούρκουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα