Το MusiqueCafe φέρνει στην πλατεία Προσκόπων την Νάξο και… πολλά more (pics)

Διαβάστε επίσης

Για το αδελφό μαγαζί της Νάξου, δεν μπορώ να έχω γνώμη διότι δεν το έχω επισκεφτεί. Αν κρίνω όμως από τις φωτογραφίες και κυρίως από αυτό της πλατείας προσκόπων, τέλειο θα είναι.

Το Musiquecafe and more στην πολυσύχναστη πιάτσα στο κέντρο της Αθήνας είναι στέκι σταθερό εδώ και χρόνια ετερόκλητου πλήθους που περνάει καλά ανεξάρτητα από γούστα.

Μπορεί να το πεις και πολυχώρο αφού αν έχεις χρόνο και κακή παρέα μπορείς να περάσεις εκεί ολόκληρο… 24ωρο. Καλά χαρμάνια καφέ, τρομερά brunch με φαντασία και ποιότητα, ασυναγώνιστα πιάτα φαγητού από απλά μπέργκερ μέχρι ψαγμένους συνδυασμούς και πολύ καλό μπαρ, με καθαρά ποτά και ευφάνταστα κοκτέιλ.

Ναξιώτες ιδιοκτήτες, ναξιώτικα και τα προϊόντα στην πλειοψηφία τους, με παραλαβές από το καράβι κατευθείαν στο μαγαζί, προερχόμενα από επιλεγμένους παραγωγούς.

Η πιάτσα αναπτυγμένη έντονα εδώ και χρόνια, οι επιλογές πολλές, εννοείται και καλές σε πολλές περιπτώσεις, η επιλογή ελεύθερη αλλά το Musique έχει κάνει το κοινό του, το έχει… μπετόν και έχει πολλούς λόγους που το έχει καταφέρει. Και γευστικούς και κεφάτους

INFO: https://www.facebook.com/MusiqueCafeandmore/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θανάσης Νησιώτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα