Στα «Ποστάλια του Αιγαίου» γεύεσαι μια άλλα Σαντορίνη (pics)

Διαβάστε επίσης

Στη μαγική Σαντορίνη έχεις χίλιους λόγους να πας. Από το να… παντρευτείς αν είσαι Κινέζος, μέχρι να μαγευτείς, να «ταξιδέψεις», να απολαύσεις γαλήνη μαζί με καλώς εννοούμενη κοσμικότητα.

Για να φας δεν είναι βασικός ταξιδιωτικός προορισμός. Εντάξει, δεν θα πεθάνεις και στην πείνα, θα τρως, αλλά λογικά ψάχνοντας κάποιο από τα αμέτρητα εστιατόρια με μαγευτική θέα και όχι ψάχνοντας τοπ ποιοτικές επιλογές.

Στη ζωή πάντα κάτι χάνεις, κάτι παίρνεις. Και στη Μεσαριά μπορεί να χάνεις την κατ’ εξοχήν θέα αλλά κερδίζεις ίσως το πιο τίμιο και νόστιμο ταβερνάκι του νησιού.

Ποστάλια, για να λύσουμε μια φιλοσοφική αναζήτηση λέγονται τα καράβια της γραμμής και το μαγαζί επειδή είναι παλιού καπεταναίου. Κλείνει η περιττή παρένθεση και πάμε στα ουσιώδη.

Μεζεδάρες. Και μουσικάρες ζωντανές κάποια βραδιά, ελληνικές. Και τιμές λογικές και ακόμα… παρακάτω. Και ατμόσφαιρα φιλική. Καλά υλικά, καλά μαγειρεμένα, σαν να έχεις πάει στο σπίτι του φίλου σου.

Ναι, θα φας πολύ με θέα στη Σαντορίνη, θα φας και καλά, θα πληρώσεις και τη θέα, όλα σε γνώση σου, δεν πας στο νησί για να τη βγάλεις με σουβλάκια. Αλλά την αξίζει τη βόλτα στη Μεσαριά και το φαγητό στα «Ποστάλια του Αιγαίου». Ετσι και για να βάλεις στο μυαλό ότι κάθε κοσμικό νησί έχει κι άλλη πλευρά. Νόστιμη σίγουρα.

 

INFO: https://www.facebook.com/tapostaliatouaigaiou

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στάθης Τριαντάφυλλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα