Οι νύχτες και οι… πείνες στη Σύρο αρχίζουν και τελειώνουν Me Gusto (pics)

Διαβάστε επίσης

Ο θρύλος λέει ότι σε πολύ κεντρικά σημεία δύσκολα βρίσκεις καλό προϊόν. Οτι όπου έχει πολλούς περαστικούς, μειώνεται η έμφαση στην ποιότητα. Στη Σύρο πιο κεντρικό σημείο από την πλατεία του Δημαρχείου δεν υπάρχει. Και εκεί στέκει καμαρωτό το Me Gusto για να σβήσει τον θρύλο.

Σε μια κρεπερί είναι λίγα αυτά που μπορεί να ψάξεις για να κρίνεις. Ενα βασικό, το μίγμα της κρέπας και το ψήσιμο. Ο Νάσος τα έχει και τα δύο ιδανικά. Οχι, δεν είναι… τσιγαρόχαρτο, την καταλαβαίνεις την κρέπα και όχι δεν καίγεται, υπάρχει μαστοριά στο ψήσιμο.

Στα ίδια επίπεδα και η βάφλα του και στα δύο συστατικά της επιτυχίας. Το άλλο πράγμα που κάνει το Me Gusto να ξεχωρίζει είναι η ολονυχτία του. Ναι λοιπόν, υπάρχει ένα μαγαζί για να κόψει τις πείνες μετά το ποτό αλλά ακόμα και για να σου μεζέψει τις αναθυμιάσεις αν έχεις πιει λίγο παραπάνω.

Σίγουρα όμως δεν χρειάζεται να είσαι σε… κέφι για να σου αρέσουν τα πράγματά του. Καλά υλικά αφού είναι τεράστια η ζήτηση, φρέσκα πράγματα, μαστοριά στα γεμίσματα, αλμυρά ή γλυκά, υπάρχουν και σάντουιτς και γενικά μια σίγουρη λύση για γρήγορο αλλά όχι πρόχειρο φαγητό.

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα