Overoll… η Αθήνα έχει την croissanterie της (pics)

Διαβάστε επίσης

Αν δεν είσαι τύπος που ξέρεις απ’ έξω τα στενά του κέντρου και απλά πας να βρεις τα κρουασάν που σου έχουν πει ότι δεν πρέπει να χάσεις, δε χρειάζεται ούτε να ρωτήσεις, ούτε να βάλεις χάρτες. Καλή μύτη να έχεις και ακολούθα τη μυρωδιά από το βούτυρο.

Το overoll στην Πραξιτέλους ίσως να είναι τόσο ανοιχτό στη «φάτσα» του, όχι μόνο για μοντέρνα σχεδίαση αλλά και για να μην εγκλωβίζει αυτή τη μυρωδιά που κολάζει.

Ναι, η Αθήνα δικαιούται μια τόσο κλασάτη κρουασαντερί. Τη χρειαζόταν κιόλας. Τραγανό απ’ έξω, αφράτο από μέσα, με το βούτυρο να γίνεται αισθητό σε κάθε μπουκιά.

Η προσωπική μου προτίμηση στο ονειρεμένο κρουασάν φυστίκι, τόσο πιστή γεύση φυστικιού δεν την περίμενα, είναι… προσωπική.

Υπάρχουν πολλές ακόμα, σκέτο, με πραλίνα, cheesecake και διάφορα άλλα γλυκά, όμως επειδή στην Ελλάδα των μεζεκλήδων ζούμε, υπάρχουν και οι εναλλακτικές.

Τα αλμυρά του δεν πάνε πίσω σε γεύση, τα ταιριάσματα είναι μια χαρά. Το σπανάκι εκπληκτικό για όσους αρέσκονται, το λουκάνικο πολύ αφράτο, η πίτσα χορταίνει τους λάτρεις των αλλαντικών.

INFO: https://www.facebook.com/overoll.croissanterie/photos

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάριος Πατεράκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα