Το «Βουρβουλάδικο» ξαναγράφει τη γευστική ιστορία του Ηρακλείου (pics)

Διαβάστε επίσης

Το ήξεραν οι παλιοί. Το άκουγαν οι νεότεροι. Το γεύονται τώρα που πάλιωσαν και το συστήνουν στους επόμενους. Τέλος πάντων, δεν θα κάνουμε μαθήματα ιστορίας. Αν και το «Βουρβουλάδικο» στον Λάκκο του Ηρακλείου θα μπορούσε να έχει το κεφάλαιό του στην ιστορία της πόλης.

Το ξανάνοιξε η κόρη του…. ιδρυτή, 27 χρόνια μετά το κλείσιμό του. Ο χώρος το ίδιο όμορφος, οι γεύσεις ακόμα περισσότερο όμορφες γιατί τα πιάτα αυξήθηκαν.

Δεν υπάρχει κάτι να προτείνεις σε αυτό το μαγαζί. Ο,τι κι αν διαλέξεις σε απογειώνει γευστικά. Ποικιλία, φαντασία, τοπικές συνταγές με πάνω απ’ όλα νόστιμες με εκλεκτά υλικά.

Εχουν καθίσει στα τραπέζια του ιστορικές μορφές και όχι μόνο της Ελλάδας, έχουν απολαύσει τις γεύσεις του χιλιάδες άνθρωποι. Προσωπικά αν διάλεγα ένα πιάτο, δεν θα πήγαινα στα κυρίως μα στην μαεστρικά ψιλοκομμένη πατάτα, με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και το μπέικον. Εντάξει, θα αδικούσα όλα τα άλλα, γεγονός αυτός μα παντού υπάρχει μια προτίμηση.

Στο Βουρβουλάδικο ακόμα και αν δεν σε πάνε, πρέπει να πας μόνος σου. Εχει ιστορία, έχει ατμόσφαιρα, η παλιά η παραδοσιακή αυλή, έχει φαντασία, έχει γεύση, τα έχει όλα.

INFO: https://m.facebook.com/profile.php?id=100063526092254

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Βαγγέλης Παντελίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα