Το «Γευsea» συνδυάζει γκουρμέ… απλότητα στη μαγεία της Νίσυρου (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι πολλοί που το νησί το συνδυάζουν μόνο με απλοϊκά ταβερνάκια. Είναι πολλοί αυτοί που τη Νίσυρο δεν την έχουν και στην κορυφή λίστα διακοπών. Χάνουν σε κάθε περίπτωση και οι δύο. Και όσοι δε στοχεύσουν δηλαδή την επίσκεψη στη μυστηριακή και ηφαιστειακή Νίσυρο και όσοι πάνε εκεί και δεν κάνουν μια… γκουρμέ παρασπονδία.

Για το Γευsea, αρκεί μια απλή σύσταση. Δύο νέα παιδιά, με καλές σπουδές μαγειρικής, με θητεία στο Βαρούλκο, με… Νίσυρο ρίζες και πατέρα ντόπιο ψαρά ο ένας και με όρεξη για δημιουργία και περιποίηση.

Κατάφεραν σε ένα προνομιακό σημείο στο Μανδράκι να τα παντρέψουν όλα. Εναν τόνο κυριλέ, σε εμφανίσεις και τρόπο μαγειρέματος, αρκετή ισορροπία στο να μην το κάνουν αταίραστο στο τοπίο και τον τόπο και το αποτέλεσμα αποζημιώνει.

Τρως νόστιμα, τρως με γεύσεις που σε εξιτάρουν ακόμα από την ώρα που της διαβάζεις, τρωες σε σωστές τιμές για αυτό που σου παρέχουν, κάνεις μια έξοδο που αξίζει την απόφασή σου.

Τρως σίγουρα πολύ καλή και φρέσκια πρώτη ύλη, ντόπια πράγματα, προσεκτικά διαλεγμένα και νιώθεις από την αρχή μέχρι το τέλος ότι σε σέβονται και θέλεις να περάσεις καλά. Οι επιλογές καλύπτουν όλα τα γούστα, αλλά παρότι καλοκαιράκι για πολλούς δε συνδυάζεται με σούπα, κάντο και παράγγειλε την ψαρόσουπά τους, θα εντυπωσιαστείς.

 

INFO: https://www.facebook.com/geusea/

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κώστας Φερίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα