Το «Οστρακο» είναι το γευστικό… καμάρι του Κόρφου (pics)

Διαβάστε επίσης

Οι επιλογές στην Ελλάδα είναι τόσες πολλές για να περάσεις καλά, που ορισμένες πραγματικά εξαιρετικές είναι άγνωστες. Ο Κόρφος για παράδειγμα, στην Κορινθία από την πλευρά του Σαρωνικού απέναντι από Αγκίστρι και Αίγινα δεν έχει να ζηλέψει από νησιά και είναι τόσο κοντά και εύκολα προσβάσιμος.

Ησυχαστήριο, όσο γίνεται αφού με το πέρασμα των χρόνων όλο και περισσότεροι τον έχουν μάθει και κάνουν και μονοήμερες εξορμήσεις. Βολικός αφού πας με το αυτοκίνητο και αφού τα έχει όλα μαζεμένα. Την πανέμορφη παραλία και θάλασσα ιδανική για παιδιά, απάγγιο, αμουδιά και όλα όσα ζητάς.

Και μετά, κοντά και πάνω στη θάλασσα που λένε, τις όχι πολλές, αλλά πολύ καλές επιλογές για να φας. Το «Οστρακο» είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα, ένας… πολυχώρος αφού έχει και δωμάτια.

Τίμια μεζεδάκια, πολλά από αυτά που μπορείς να αναζητήσεις σε ένα τόσο ειδυλλιακό σημείο όσο αυτό του μαγαζιού, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, περιποιημένες μερίδες. Ολα αυτά, χωρίς… ύφος αφού τα κακά του τουρισμού δεν έχουν αγγίξει την περιοχή και τους ανθρώπους.

https://www.facebook.com/www.toostrako.gr/?ref=page_internal

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Λένα Τόλια

 

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα