Ο «Αλέξανδρος» προσφέρει ποιότητα και παράδοση στην καρδιά της Παροικιάς (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα από τα μαγαζιά που αρνούνται πεισματικά να εκμεταλλευτούν το σημείο που βρίσκονται σε βάρος της ποιότητας είναι η ταβέρνα «Αλέξανδρος» στην καρδιά του παραλιακού δρόμου της Παροικιάς στην Πάρο.

Προνομιακό σημείο, δίπλα στη θάλασσα και με θέα για… χόρταση στο ηλιοβασίλεμα, ο Αλέξανδρος προσφέρει παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και πολύ μεράκι, χαμόγελο και ευγένεια.

Από τον ίδιο τον αεικίνητο ιδιοκτήτη, τον Αλέξανδρο, που μπορεί και κουμαντάρει όλη την, ασταμάτητη κίνηση στο μαγαζί, όντας ο ίδιος ο βασικός μάγειρας των νόστιμων συνταγών. Μέχρι όλους τους εργαζόμενους, αφού η ευγένεια και το χαμόγελο των παιδιών που εργάζονται σε ένα διαρκώς γεμάτο μαγαζί, είναι αξιοθαύμαστη.

Το μενού καλύπτει κάθε απαίτηση, σε κρεατικά, ψαρικά αλλά και παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, όπως το εξαιρετικό σοφρίτο του, οι γίγαντες και διάφορα άλλα. Μια εξαιρετική γευστική εμπειρία, με απόλυτο σεβασμό σε αυτόν που επιλέγει το κατάστημα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο όπως φαίνεται από τα διαρκώς γεμάτα τραπέζια.

 

INFO: https://www.instagram.com/alexandros_taverna_paros/?hl=el

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ειρήνη Κυριακού

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα