Στα Hasika του Ρεθύμνου τρως… την Ελλάδα σε μπουκιές (pics)

Διαβάστε επίσης

Μέσα στα στενάκια του Ρεθύμνου, προς τη Βενετσιάνικη μεγάλη πόρτα, ανακαλύψαμε ένα γαστρονομικό αριστούργημα. Σε τόσο κεντρικό και τουριστικό σημείο, υπάρχει ένα μαγαζί που μπορεί να σε παραπλανήσει. Να το θεωρήσεις κυριλέ ή γκμουρμέ και να το προσπεράσεις, αν είσαι ξένος και έχει στο μυαλό το κρητικό παραδοσιακό. Μα αν δεν κάτσεις στα (ή στο) Hasika θα… χάσεις.

Ονομα προερχόμενο από το επώνυμο του ΣΕΦ Μιχάλη Χάσικου όπως πληροφορήθηκαν ψάχνοντας με ενδιαφέρον μετά την εξαιρετική εμπειρία που είχαμε. «Η Ελλάδα σε μπουκιές» είναι το… συμπλήρωμα του τίτλου και πράγματι, ισχύει.

Μπορεί η κρητική κουζίνα να υπερισχύει, μα βρίσκεις τόσες γεύσεις Ελλάδας και δοσμένες με τόση φαντασία και ποιότητα. Ακούς μύδια με πηχτόγαλο και μουστάδρα βρούβας για παράδειγμα και… απορείς, τα τρως και θέλεις κι άλλα. Και πάει λέγοντας, με πολύ εκλεκτά κρέατα καλοψημένα, νόστιμα φρέσκα ψάρια και πολλά άλλα.

Είδαμε ότι μπορείς να αρχίσεις από νωρίς με πρωινό και brunch, αν κι εμείς απολαύσαμε βράδυ μετά από κράτηση όπως μας είχαν επισημάνει και σωστά κάτι φίλοι. Εντυπωσιακό μαγαζί σε όλα, κόσμημα για τον τομέα στο Ρέθυμνο, μπράβο στους δημιουργούς.

 

INFO: https://hasika.business.site/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάκης Γιάννου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα