Οι pastalovers είναι… αυτό που λένε και γι’ αυτούς που λένε (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Ελλάδα έχει γεμίσει από ιταλικά εστιατόρια και πραγματικά πολλά είναι εξαιρετικά και στέκονται άνετα στην… Ιταλία. Επειδή όμως, ούτε μπορούμε να τα βρούμε όλα ούτε και να τρώμε συνέχεια έξω, εμείς οι λάτρεις αυτής της κουζίνας ψαχνόμαστε. Κι ως γνωστόν, όσο ψάχνεις, βρίσκεις.

Η εταιρία pastalovers έχει το ίδιο πάθος και γι’ αυτό επίσης ψάχτηκε. Και κατάφερε να εξασφαλίσει τη συνεργασία ποιοτικών παραγωγών από την Ιταλία και να τα φέρνει με αξιοπιστία στη χώρα μας.

 

Τα ζυμαρικά από το Γκρανιάνο κάνουν τη διαφορά και τα προϊόντα τρούφας… ακολουθούν. Ειδικά για τα ζυμαρικά όμως, έχω γίνει φανατικός αυτής της εταιρίας. Αν είσαι μακαρονάς ξέρεις που έλεγε, περίπου και η διαφήμιση. Ξέρεις να ξεχωρίσει τη γεμάτη γεύση από το απλό τυποποιημένο προϊόν, να διακρίνεις τις ισορροπίες και του προϊόντος σε σχέση με οικιακούς πειραματισμούς που κάνουμε στο σπίτι μας με την απαραίτητη μηχανή και τελικά να τα εμπιστεύεσαι και να κερδίζεις τις εντυπώσεις και σε τραπεζώματα.

Από τα προϊόντα τρούφας, αυτό με κρέμα παρμεζάνας και τρούφας είναι όνειρο και δε λείπει ποτέ πλέον από τις παραγγελίες μου, ενώ στη συγκεκριμένη κατηγορία έχω δοκιμάσει και πολλά άλλα αξιόλογα. Λοιπά δεν δοκιμάζω, αρκούμαι στα ζυμαρικά και τις τρούφες, αν και για δώρα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις δεν είναι καθόλου κακή ιδέα κάποια από το διάσημο καφέ Florian της Βενετίας με το οποίο επίσης τα παιδιά που τρέχουν την εταιρία έχουν συνάψει συμφωνία.

 

INFO: https://www.pastalovers.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γιώργος Μπούκας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα