Η πρώτη και παντοτινή αγάπη… για πίτσα είναι η Portofino (pics)

Διαβάστε επίσης

Καυχιώνται ότι ήταν οι πρώτοι που έφεραν την πίτσα στην Ελλάδα, κάπου στο 1970. Πιθανότατα να είναι κι έτσι, αλλά και… δεύτεροι να ήταν, στην καρδιά μας παραμένουν πρώτοι. Για εμάς που είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε προς τα βόρεια, αλλά και για αμέτρητους φίλους μας που είχαν την τύχη να… έρχονται προς τα εμάς, η Portofino ήταν και παραμένει η καλύτερη πίτσα ever.

Αυτό το ζυμάρι θα παραμείνει ακαταμάχητο όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ούτε…. τσιγαρόχαρτο, ούτε και χοντρό όμως, σταθερό αυτό που μάθαμε σαν canadian πίτσα στην Ελλάδα και χωρίς να υπάρχει μπουκιά να πάει χαμένη. Το τυράκι ποτέ δεν το τσιγκουνεύτηκαν, πήγαινε μέχρι… όσο πάει στην άκρη της ζύμης και έκανε λαχταριστό κάθε εκατοστό.

Ούτε και τη γέμιση τσιγκουνεύτηκαν ποτέ, όλα τα υλικά σε αφθονία, έτρωγες και καταλάβαινες και χόρταινες. Το ίδιο συνεχίζεις να κάνεις κι ας έχουν γίνει πια αμέτρητοι οι συνδυασμοί προϊόντων που μπορείς να βάλεις πάνω. Η σάλτσα, το άλλο…. μαγικό συστατικό παραμένει με την ίδια συνταγή και οι πίτσες λατρεμένες.

Στην Κηφισιά ακούω ότι έχει γίνει Pizza bar το μαγαζί σαν να περνάς να πάρεις και να φύγει, στο Χαλάνδρι παραμένει εστιατόριο και με πολύ νόστιμα και τα άλλα πράγματα του καταλόγου, αν και δυστυχώς για αυτά, η Portofino θα είναι πάντα πίτσα σε αμέτρητων ανθρώπων το μυαλό.

 

INFO:https://portofino-pizza.gr/%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9-%CE%AE-%CE%BA%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%AC/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάκης Καλούδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα