Η «Villa Incognito» στέλνει την Τρίπολη στα… αστέρια της γαστρονομίας (pics)

Διαβάστε επίσης

Την πρώτη φορά που μας το σύστησαν μας το είπαν περισσότερο στο wine restaurant και έχω την εντύπωση ότι το αδίκησαν. Το «Villa Incognito» δεν επιδέχεται άλλο προσδιορισμό πέρα από… εξαιρετικό. Είναι πραγματικά ένα κόσμημα που βρίσκεις σε μεγάλα αστικά κέντρα και αποτελεί κάτι πολύ ξεχωριστό για την Τρίπολη.

Από το στήσιμο του μαγαζιού καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποί του θέλουν να ξεφύγουν από τα τετριμμένα. Ψάχτηκαν, παρουσίασαν κάτι όμορφο χωρίς να είναι εξεζητημένο, κάνουν σαφές ότι εκεί το κρασί έχει ξεχωριστή θέση, πολλές ετικέτες και με καλή επεξήγηση, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτό.

Το ίδιο ψαγμένα είναι και τα πιάτα τους, σε συνδυασμούς συστατικών, όσο και σε παρουσίαση, καταφέρνοντας να βγάλουν μια πολυτέλεια την οποία όμως δεν βλέπεις ούτε σε… μικροσκοπικές μερίδες, ούτε και σε εξωφρενικές τιμές.

Δεν… ντρέπονται παραδοσιακά φαγητά, όπως πίτες, έχουν σομελιέ για τους οινογνώστες και οινολάτρεις, έχουν αρκετά ψαρικά και πολύ νόστιμα παρότι… Τρίπολη, πάνω απ’ όλα έχουν πολλά χαμόγελα, έμφυτη ευγένεια και τρομερό γούστο και καθαριότητα. Στους ζεστούς καιρούς έχουν πλάκα αν και φασαρία και οι επιλογές έξω καθισμάτων, αν και μέσα ο χώρος είναι πραγματικά σαγηνευτικός.

INFO: https://www.facebook.com/villaincognitotripoli/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Βασίλης Δημητρόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα