Η ομορφότερη θέα της Αθήνας έχει και ανάλογη γεύση στο «Μπαλκόνι στις κυκλάδες» (pics)

Διαβάστε επίσης

Θα μπορούσε να σταθυεί ως μαγαζί και μόνο με… ξηρούς καρπούς να σέρβιρε, απλά για να βλέπεις τη θέα. Το «Μπαλκόνι στις Κυκλάδες» όμως έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει και παρότι με το πέρασμα των χρόνων το έχει μάθει πολύς κόσμος, εμείς οι… παλιοί έχουμε να λέμε ότι δεν έκανε εκπτώσεις στην ποιότητά του.

Δεν είμαι προσωπικά του πολύ κυριλέ, δεν ψάχνω δηλαδή τα εστιατόρια που πουλάνε μούρη και χλιδή για να στα παίρνουν. Αν όμως βρω εστιατόριο που έχει την καλύτερη θέα στο λεκανοπέδιο, ψάχνει μια γκλαμουριά και σε όσα σου προσφέρει, αλλά έχει πάνω απ’ όλα τη γεύση και σε λογικές τιμές, δεν το αφήνω. Τέτοιο είναι το «Μπαλκόνι στις κυκλάδες» για τα δικά μου γούστα.

Γελάω με επικρίσεις του στιλ «εχει σκαλιά να ανέβεις και το βρίσκεις δύσκολα σε τέτοια ανηφόρα». Η Αθήνα έχει χιλιάδες μαγαζιά χωρίς σκαλιά και ανηφόρες, απλά δε βλέπεις εκεί πιάτο όλο το Σαρωνικό και τα νησιά του αργοσαρωνικού. Ο,τι λέει το όνομά του, έστω κι αν τις Κυκλάδες απλά τις… φαντάζεσαι κάπου στον ορίζοντα.

Ψαρόσυπα, φάβα και ό,τι έχει σχέση με καβούρι που το δουλεύουν πολύ και καλά, τα δικά μου αγαπημένα. Η θέα άπαιχτη, τίμιοι στις εξηγήσεις όταν πάρεις για κράτηση του τι τραπέζι μπορούν να σου προσφέρουν, όλα καλά και εντυπωσιακά αν πας και καλεσμένους που μένουν με το στόμα ανοιχτό από αυτό που αντικρύσουν.

INFO: https://balconycyclades.com/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Πάνος Συμεωνίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα