Στα «5φ» θα γευτείς όλη την ελληνική κουζίνα με… όλο τον καλό τον κόσμο (pics)

Διαβάστε επίσης

Ποια είναι τα 5φ; Φίλε φέρε φίλους, φάε, φύγε. Το γράφει ξεκάθαρα η σχετική πινακίδα. Το όνομα δεν είναι και σπάνιο ανά την επικράτεια, αλλά το συγκεκριμένο μαγαζί απέναντι από το Κάραβελ, πίσω από το νοσοκομείο Συγγρού, έχει γράψει μεγάλη ιστορία στην Αθήνα.

Η οδός Διοχάρους στενό δεν είναι, αλλά δεν είναι και δρόμος… βιτρίνα. Εκεί υπάρχει αυτό το εστιατόριο να το πεις, ταβερνείο να το πεις, ό,τι θες πες το αλλά δεν είναι για κουβέντα, για φαγητό είναι.

Καμιά 30αριά, τουλάχιστον, φαγητά βγάζουν κάθε μέρα, χώρια της ώρας που έχει ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Ορεκτικά, πίτες, σαλάτες, κάθε φαγητό που βάζεις με το μυαλό σου, κρέας, ψάρι, λαδερό, όσπριο, όλα εντυπωσιακά νόστιμα, σε τεράστιες μερίδες και… ανθρώπινες τιμές.

Στα 5φ θα δεις τουρίστες και όχι μόνο από το Κάραβελ, από παντού τους πάνε συστημένους σαν αξιοθέατο να δουν αυτές τις βιτρίνες γεμάτες λαχταριστά φαγητά, θα δεις εργαζόμενους από χειρωνακτικές μέχρι… πνευματικές εργασίες, θα δεις αθλητές που θέλουν προσοχή και ποσότητα στη διατροφή τους, θα δεις πολιτικούς επαρχίας συνήθως που μένουν στο ξενοδοχείο, θα δεις όλο τον κόσμο. Θα δεις και ντελιβεράδες να πηγαινοέρχονται σφαίρα, αφού από Καισαριανή μέχρι Κολωνάκι, Παγκράτι, Ιλίσα και πάει λέγοντας έχουν έτοιμη, νόστιμη και οικονομική λύση.

INFO: https://www.facebook.com/fivefs/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Δημήτρης Κεχαγιάς

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα