Κέφι με καλή ζωντανή μουσική και νόστιμους μεζέδες έχει η «Μαρκίζα» (pics)

Διαβάστε επίσης

Δεν είναι εύκολο, ο κανόνας,  σε μαγαζιά με ζωντανή μουσική να βρίσκεις πραγματικά καλό φαγητό ή το αντίθετο. Σε μαγαζιά με καλό φαγητό να βρίσκεις καλή ζωντανή μουσική. Η «Μαρκίζα» στο Χαλάνδρι έρχεται να ρίξει το στερεότυπο αφού τα προσφέρει και τα δύο στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Τα παιδιά που έχουν το μαγαζί τα αγαπάνε και τα δύο. Και το καλό φαγητό και την καλή μουσική. Εχουν διαλέξει πολύ προσεκτικά το μενού και τους μάγειρες, διαλέγουν πολύ προσεκτικά τις παρέες – μπάντες που κάνουν τα ζωντανά με προγράμματα που δε γίνεται να μη σε ξεσηκώσουν αν αγαπάς την όμορφη ελληνική μουσική.

Βγάζει ανεπιτήδευτα το μαγαζί την ατμόσφαιρα της παρέας που μαζεύτηκε να τα πιει, να τα φάει, να τα τραγουδήσει. Χωρίς δηθενιές, χωρίς παραξενιές, χωρίς τίποτα υπερβολικό, με με όλα όσα σου προσφέρει να είναι προσεγμένα, περιποιημένα και όμορφα.

Και για να μην τους… αδικήσουμε και βγουν λάθος συμπεράσματα, η δική μας παρέα μπορεί να συχνάζει εκεί βραδάκια για όλο το σετ, αλλά το μαγαζί είναι ανοιχτό από το μεσημέρι με τους νόστιμους μεζέδες του και το πολύ καλό κρασάκι του, να «σβήνει» τη μέρα πολλών εργαζόμενων.

 

INFO: https://www.facebook.com/markizamousikomezedopoteio/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στάθης Μέγας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα