Η «Κυβέλη» είναι μια… Κυψέλη νόστιμων φαγητών και μεζέδων (pics)

Διαβάστε επίσης

Στην καρδιά της Κυψέλης, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην καρδιά της Αθήνας θα λέγαμε, η «Κυβέλη» έχει στήσει έναν όμορφο γευστικό προορισμό που έγινε γρήγορα στέκι για πολλούς και όχι μόνο από την περιοχή.

Η πιο σίγουρη συνταγή για την επιτυχία υπάρχει σε αυτό το μαγαζί, ποικιλία μεζέδων και φαγητών με καλή πρώτη ύλη και απλό αλλά νόστιμο μαγείρεμα. Μαζί με αυτά και το φιλικό περιβάλλον, απλό αλλά όμορφο και πάντα με το απαραίτητο χαμόγελο. Βάλτε και τις λογικές τιμές και… ήρθε κι έδεσε.

Οι λεπτομέρεις πάντα παίζουν σημασία σε μια εποχή που το μόνο εύκολο είναι να βρεις μαγαζιά φαγητού στην Αθήνα. Οπότε οι άνετε και βολικές καρέκλες, οι αποστάσεις στα τραπέζι που δειχνουν ότι πρώτα σκέφτονται την άνεση του πελάτη και όχι το να στριμώξουμε για να βγάλουμε περισσότερα και η όμορφη παρουσίαση των πιάτων σε προδιαθέτουν από την αρχή θετικά.

Το βασικό θέμα βέβαια είναι το φαγητό κι εκεί πραγματικά η προσπάθεια είναι καλή και το αποτέλεσμα το ίδιο. Και σε ποσότητα και σε ποιότητα. Αφράτα κεφτεδάκια, πάντα δείγμα, κανονική πατάτα και όχι… αφρός καταψυγμένος, και ειδικότητα στο συκώτι, τόσο το ψητό όσο και η τηγανιά τα σπάνε αν σας αρέσει.

 

 

 

INFO: https://kybeli.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γεωργία Βαλσάμη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα