Ο Παπαγιώργης είναι η… γλυκιά ομορφιά της Κέρκυρας (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Κέρκυρα έχει πολλέςομορφιές, ίσως και μόνο ομορφιές. Η παλιά πόλη κι αν έχει τέτοιοες και μία από αυτές είναι… σκέτη γλύκα. Το ζαχαροπλαστείο «Ο Παπαγιώργης» είναι… τοπόσημο πια, έχει αμέτρητους πιστούς, Ελληνες και ξένους, μόνιμους και περαστικούς και φροντίζει όλα τα χρόνια να τους ικανοποιεί στο έπακρο αυξάνοντας τα προϊόντα με κυρίως διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα.

Το παγωτό του, από ντόπιο γάλα λένε και αν δοκιμάσει την πλούσια γεύση του τους πιστεύεις, έχει ξεπεράσει σε φήμη πολλά από τα προϊόντα του. Δίκαιη η φήμη του παγωτού, άδικη η… υποβάθμιση των άλλων προϊόντων.

Στις γεύσεις του παγωτού, σίγουρα αξίζει μια δοκιμή του κουμ – κουάτ, αφού βρισκόμαστε στο… νησί του, αλλά ό,τι κι αν κάνεις κέφι, θα φας παγωτό, θα γεμίσει το στόμα σου.

Τα συσκευασμένα του είναι επίσης εξαιρετικά, το μόνο επικίνδυνο είναι αν τα πάρεις για δώρα ότι μπορεί… να τα φας πριν πάνε στον παραλήπτη, οπότε για κάθε ενδεχόμενο πάρα μεγαλύτερες ποσότητες. Μάντολες τραγανές και μαστιχωτές ταυτόχρονα, ακριβώς όπως πρέπει να είναι, ξεχωρίζουν.

Υπάρχουν φυσικά και τα… κανονικά γλυκά. Δείχνουν λαχταριστά, λένε ότι είναι όλα λαχταριστά, προσωπικά το αγαπημένου μου είναι το μιλ φέιγ που θέλει τέχνη να είναι τραγανά τα φύλλα με νόστιμη αφράτη κρέμα σε γενναία ποσότητα.

INFO: https://papagiorgis.gr/el

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Καίτη Πρίφτη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα