Στο «Ρακάκι» της Καισαριανής νιώθεις και γεύεσαι Κρήτη (pics)

Διαβάστε επίσης

ΑΠό το όνομά του είναι εύκολο να καταλάβει σε τι μαγαζί πηγαίνεις, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και πολλά άλλα που στο κάνουν κατανοητό και όχι μόνο το όνομα. Στην πίσω μεριά μιας πλατείας που έχει γίνει ξακουστή για τα ψαρικά της, στην Καισαριανή, το «Ρακάκι» έχει στήσει μια γωνιά που παραπέμπει άμεσα στην κρητική κουζίνα και στα κρητικά… καζάνια.

Ενα πλήθος προϊόντων από τη φημισμένη κουζίνα του νησιού σερβίρεται καλομαγειρεμένο και νόστιμο, με τη συνοδεία καλής και πάνω απ’ όλα αγνής ρακής που δεν σου χαλάει το κεφάλι και τη διάθεση.

Τα πιάτα είναι προσεγμένα και τα περισσότερα σε… ταξιδεύουν στην Κρήτη. Εξαιρετικά τα μυζηθροπιτάκια και τα χορτοπιτάκια, το φύλλο όπως πρέπει εκεί είναι το μυστικό, έχουν το ποτό τους και το νιώθεις.

Γαμοπίλαφο αρωματικό, αρνί οφτό σωστά ψημένο, στάκα με αυγό ή χωρίς εξίσου καλή. Μεγάλη ποικιλία και άλλων πιάτων, σε αποδεκτές τιμές για το μέρος με τη… φήμη του και τις ποσότητες και ποιότητα που σου προσφέρει.

Είναι μια σίγουρη λύση όπως δείχνει και η πολυκοσμία του, με σταθερούς πελάτες χρόνια και απαραίτητη από τότε που το δοκίμασαν πολλοί την κράτηση πια στα όχι πολλά τραπέζια του, μέσα ή έξω. Και όλα αυτά με φιλικό σέρβις, και όχι… υφάκι.

INFO : https://www.facebook.com/rakaki.athens/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρήστος Ρίζος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα