Ο «Παράδεισος» του καλού κρέατος και φαγητού είναι στην Ευρυτανία (pics)

Διαβάστε επίσης

Στην Ευρυτανία το κρέας έχει την τιμητική του. Σε διάφορες μορφές, σε μεγάλη ποικιλία, γενικά σε καλή ποιότητα. Στην Ευρυτανία επίσης και ειδικά πέριξ του Καρπενησίου έχει την τιμητική του και ο πολύς ο κόσμος. Αρα, θέλει λίγο ψάξιμο για να φας εγγυημένα και να αποφύγεις πολύ… τουριστικές λύσεις.

Ο «Παράδεισος» είναι πολύ κεντρικά, εύκολο να τον δει ο καθένας, μα αυτό δεν του αφαιρεί τίποτα από όσα μπορείς να ψάξεις. Στον δρόμο από το Καρπενήσι για τον Προυσσό, στο Μεγάλο Χωριό καμιά δεκαριά χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι, αυτή η ταβέρνα είναι εγγύηση καλού φαγητού.

Το κρέας φυσικά είναι σε ρόλο πρωταγωνιστή, είτε σε σούβλες είτε σε κάρβουνα είτε και μαγειρευτό. Εχει όμως και πίτες, έχει και μεζεδάκια, έχει και απλές γεύσεις όπως μια πάντα αγαπητή μακαρονάδα με κιμά, γενικά έχει ό,τι μπορεί να ψάξει μια οικογένεια, μια παρέα, ένας καλοφαγάς, ένας λιτοδίαιτος.

Ο χώρος είναι άνετος, σε σε… καταπιέζει για να χωρέσει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται, το σέρβις είναι φιλικό και επαγγελματικό, οι τιμές είναι φυσιολογικές και η επιλογή αν όχι μονόδρομος, σίγουρα εγγυημένη σε μια… δύσκολη περιοχή.

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g2542520-d14087530-Reviews-Paradisos-Megalo_Chorio_Karpenisi_Evrytania_Region_Central_Greece.html

 

INFO: https://paradisoskarpenisi.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Δημήτρης Καχριμάνης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα