Γεύσεις, κέφι και στιλ συναντιώνται στη “Favela” της Ξάνθης (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Ξάνθη είναι μια ζωντανή πόλη που συνδυάζει παραδόσεις, πολιτισμούς, πολύ νιάτο και έχει κίνηση και κέφι. To Favela Chic Art Bar είναι ένας χώρος σε πανέμορφο παραδοσιακό κτίριο στο έμπα της παλιάς πόλης και έχει… τα πάντα και τα έχει καλά.

Από νωρίς το πρωί με καφέ και πρωινό, συνεχίζοντας με όλες τις γεύσεις που μπορείς να αναζητήσεις σε μεσογειακό και μοντέρνο στιλ, δεν θα βρεις δηλαδή μεζεδάκια αλλά έτσι κι αλλιώς εκεί τριγύρω έχει πολύ καλά μαγαζιά για τέτοια, μέχρι αργά το βράδυ με φαντεζί ποτά, κοκτέιλ, ωραία μουσική και καλό κόσμο.

Το μαγαζί βγάζει από την πρώτη ματιά κιόλας γούστο, φινέτσα και μεράκι και τα επιβεβαιώνει όταν κάτσεις, για ό,τι κάτσεις. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες, δεν έχουν κάποιον τομές που να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή, δηλαδή σε σέβονται είτε τους αφήσεις τα χρήματα ενός καφέ, είτε… κάνεις πάρτι με μπουκάλια και ποτά.

Δεν είναι τυχαίο ότι θα βρεις από φοιτητές μέχρι ντόπιους μεγαλύτερης ηλικίας, από χαλαρά ραντεβουδάκια, μέχρι επαγγελματικά ραντεβού και όλοι θα μένουν ικανοποιημένοι.

 

INFO: https://www.facebook.com/Favela-Chic-Art-Bar-1983266625263592/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χάρης Λεμονίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα